Subota, 27. travnja 2024.

ODLAZAK IZ SLAVENA Tomislav Srbljinović prešao u redove hrvatskog drugoligaša

Tomislav Srbljinović (20) i Slaven Belupo sporazumno su raskinuli suradnju.

Srbljinović je ove jeseni trenirao i bio u kadru prve momčadi, no minute je skupljao igrajući za Slavenovu B-momčad u Četvrtoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica. U B-momčadi je bio standardan i jedan od najboljih igrača, a kao zadnji vezni zabio je i dva pogotka. U prvoj momčadi se nije uspio nametnuti Tomislavu Stipiću, a konkurencija u veznom redu je vrlo velika.

Tako su Slaven i mladi Srbljinović dogovorili raskid suradnje, a Srbljinović je već pronašao novi klub. To će biti hrvatski drugoligaš Dubrava Tim Kabel gdje će do ljeta dijeliti svlačionicu sa Mihaelom Mladenom, koji će tamo biti na posudbi iz Slavena.

Evo što nam je o svemu rekao Tomislav:

– Klub i ja smo raskinuli ugovor jer se nismo mogli dogovoriti oko buduće suradnje čiji su uvjeti bili ispod svake razine. Sretan sam što karijeru nastavljam u NK Dubrava Tim Kabel, smatram da je to korak naprijed u mojoj karijeri jer bitno mi je da imam što više minuta u nogama za koje ću se pokušati izboriti kroz svoj trud, rad i pristup na treninzima.

Podsjetimo, Srbljinović je izdanak Slavenove škole u koju je došao iz Križevaca kada je još bio osnovnoškolac. Do sada je nastupao za Slavenove kadete i juniore, NK Koprivnicu, Hrvatski dragovoljac i Slaven Belupo II.

zatvori