Četvrtak, 25. travnja 2024.

Slavenaš Mihael Mladen od idućeg tjedna u NK Dubrava Tim Kabel

Nogometaši Nogometnog kluba Dubrava Tim Kabel danas u 11 sati počeli su s pripremama, a idući tjedan trebao bi im se priključiti i Mihael Mladen, piše SportNewes.hr.

U redovima ove momčadi nalaze se sljedeća imena: Mustapić, Algohul, Juranović, Tolić, Pasariček, Mudražija, Boršić, Cerovac, Korca, Oliveira Cruz, Čolić, Blaževski, Džaferović, Šutalo, Bosnar, Santos Rodrigus, Dias Araujo, Kelemen, El-Saleh, Ljubanović, Marton, Glavaš, Idoma, Mladen, Ivanović, Đukić, Vavra.

– Ova polusezona donijela nam je dodatno iskustvo igranja druge lige, pripreme ćemo iskoristiti da se dobro pripremimo. Vjerujem da ćemo se pojačati na određenim pozicijama, drugi tjedan bi nam se osim Mladena trebala pridružiti još dvojica igrača. Dogovorili smo osam pripremnih utakmica uz Memorijalni turnir Drago Parać. Uvjeti su nam odlični i nadam se da ćemo se dobro pripremiti. Prva utakmica je s Hrvatskim dragovoljcem sljedeće subote s početkom u 13 sati ovdje na Grana Klaki – rekao je prije treninga trener Krešimir Sunara.

Na pitanje je li u prošloj sezoni nedostajalo sreće, Sunara je odgovorio:

– Sreću treba nekad isprovocirati. Na terenu treba dati sve od sebe i ja tu nemam nekog prigovora igračima, stvorili smo šanse koje nismo realizirali, nadam se da ćemo u nastavku biti efikasniji.

(SportNewes.hr)
zatvori