Srijeda, 1. svibnja 2024.

Derbiji jesenskih prvaka i fenjeraša otvaraju novogodišnji dio KC lige i Lige bez briga

Prošlog vikenda završila je još jedna Zimska liga, a ove subote nastavlja se drugo koprivničko malonogometno natjecanje – KC liga.

Jesenski prvak Autolimarija Krešo u šestom će kolu odmjeriti snage s Restoranom Katarza, ekipom koja je trenutno posljednja na ljestvici sa samo jednim osvojenim bodom.

Vjerojatno najzanimljivija utakmica večeri bit će dvoboj Petgrada i Robin marketa/UŠRPS, odnosno trećeplasirane i drugoplasirane momčadi. Robin ima isti broj bodova kao i vodeći Krešo, dok Petgrad za njima zaostaje tri boda, ali sve je to tu negdje.

U derbiju sredine ljestvice susrest će se Inducta/eMerkato i Bimbo, a u derbiju donje sredine ljestvice Klikaj.hr/Laverna i Pixel. Večer zaključuju Caffe bar Active i Romantičari.

Nastavlja se i Liga bez briga i to također derbijem prve i posljednjeplasirane momčadi: jesenski prvak Forma Legalis odmjerit će snage s fenjerašem, Gradom Koprivnicom, a malo kasnije i s Pizzerijom Fokus/CB 048. Drugoplasirani KURS igra protiv Profesora, a HEP protiv Romantičara.

KC ligu organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport, a medijski su joj pokrovitelji Radio Drava i portal Drava.info.

KC liga – 6. kolo

Subota, 18. siječnja
16:30 Forma Legalis – Grad Koprivnica (LBB)
17:10 HEP – Romantičari (LBB)
17:50 Pizzeria Fokus/CB 048 – Forma Legalis (LBB)
18:30 Inducta++/eMerkato – Bimbo
19:10 Profesori OBSKC – KURS (LBB)
19:50 Autolimarija Krešo – Restoran Katarza
20:30 Petgrad – Robin marketi/UŠRPS
21:10 KKC Pixel – Klikaj.hr/CB Laverna
21:50 CB Active – NK Romantičari

zatvori