Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: GOTOVO JE Imamo nove prvake malonogometne Pan Zimske lige!

Ekipa Superprint Big Bang osvojila je naslov prvaka ovogodišnje Pan Zimske lige Koprivnica i glavnu nagradu od 40 tisuća kuna.

U finalu su svladali momčad ASO Ponos rezultatom 5:2.

Treće mjesto osvojila je ekipa CB K Joži / Stolarija i modelarstvo Novak, a četvrto AC Jesenović.

Najboljim strijelcem proglašen je Mario Rac iz pobjedničke ekipe. Najbolji golman bio je Jasmin Modrić iz CB K Joži / Stolarija i modelarstvo Novak, a najbolji igrač Darko Duvnjak iz Superprint Big Banga.

– Sretni smo što smo uspjeli završiti turnir sa 103 ekipe u svim kategorijama, ovih mjesec dana sigurno nije bilo lagano. Čestitam svim svojim dečkima u organizaciji i svim igračima koji su nastupali, posebno ova zadnja tri dana kada je stvarno bilo dobrog nogometa, dobre atmosfere, a i brojna publika to prati i to nam je dokaz da radimo dobar posao i da mali nogomet nije bez razloga aktivan već 40 godina u Koprivnici i održava svoju tradiciju – izjavio je predsjednik Udruge za mali nogomet Koprivnica Sergej Milivojević.

– Ne znam koliko je to plus ili minus, ali svake godine nam druga ekipa osvoji prvo mjesto. Sad se polako vraćaju malonogometaši, tri godine su turnir osvajali igrači velikog nogometa i to je jedna dodatna draž: svake godine ispliva neka nova ekipa ili dvije. Vidjeli smo to danas u utakmici za treće mjesto koja je bila maksimalno napeta i kvalitetna, neizvjesna do kraja, što privlači i publiku. Sigurno će se još cijeli tjedan pričati o današnjem finalu – zadovoljno je istaknuo Milivojević.

– Meni je ovo drugi put, ali iznimna mi je čast što smo kao Superprint osvojili ovaj turnir jer dolazimo zadnjih četiri-pet godina i uvijek bismo ostali kratki za taj jedan korak, bili smo drugi ili treći. Ove godine nam se sve vratilo, mislim da smo zasluženo pobijedili, a najviše mi je drago zbog gospodina Božidara Vrabelja koji je domaći čovjek i ako je netko zaslužio da osvoji ovaj turnir, to je zasigurno on – rekao je za Dravu.info najbolji strijelac Mario Rac.

– Organizacija je bila super, ovaj je turnir uz bok najvećima u Hrvatskoj. Organizatorima sve pozitivno i neka nastave ovim putem i iduće godine – zaključio je Rac.

>> Rezultate Memorijalnog turnira prof. Branimira Jedvaja potražite ovdje

Pan Zimska liga 2019./2020. – završnica

Seniori – polufinala
ASO Ponos – K Joži / Stolarija i modelarstvo Novak 2:1
Superprint Big Bang – AC Jesenović 3:1
Finale – mlađi pioniri
NK Graničar Đurđevac – NK Podravina Ludbreg 0:1
Finale – stariji pioniri

NK Slaven Belupo 2005. I – NK Slaven Belupo 2006. 0:4
Seniori za 3. mjesto
AC Jesenović – CB K Joži Stolarija i modelarstvo Novak 2:3
Finale
ASO Ponos – Superprint Big Bang 2:5

 

Finale: Aso Ponos – Superprint Big Bang

Posted by Drava.info on Sunday, January 12, 2020

 

zatvori