Petak, 26. travnja 2024.

JOŠ NEVIĐENO Overflow će u istoj večeri u tri grada odsvirati tri ekskluzivna koncerta

Koprivnički punk rock sastav Overflow ove će subote u istoj večeri održati koncerte u čak tri grada: Koprivnici, Varaždinu i Zagrebu. Bit će to prvi takav slučaj u domaćoj glazbi. Koncerti su ekskluzivni i nisu otvoreni za javnost, a kapaciteti prostora već su popunjeni.

Overflow je nedavno predstavio trilogiju pjesama s pratećim video spotovima – “From My Lips”, “Dim” i “Words” – kojom su se u velikom stilu vratili na regionalnu glazbenu scenu. Ove će subote, 7. prosinca, postati prvi bend u povijesti domaće glazbene scene koji će u istoj večeri odsvirati tri koncerta u tri različita grada te tako na poseban način pretpremijerno predstaviti svoj novi studijski materijal, uz još neotkriveno posebno iznenađenje.

>> POVRATAK OVERFLOWA Kultni koprivnički bend vraća se u velikom stilu, Žika: Mi smo provokatori koji postavljaju pitanja

Overflow će ovim koncertima ujedno najaviti i nadolazeću koncertnu turneju koja počinje 15. veljače 2020. na AntiValentinovu u Zagrebu. Koncerti i cijeli road trip bit će snimani za dokumentarni film “1234” o nastanku punka na ovim prostorima kroz vizuru ovog drugačijeg benda.

U Koprivnici će se koncert održati u MMC Kugli, u Varaždinu u Elephantu te u Zagrebu u Vinylu. Ulaz je moguć samo uz prethodnu pozivnicu.

zatvori