Petak, 26. travnja 2024.

VIDEO: ZIMSKA LIGA Bliži se početak turnira, prijave su u punom jeku, evo najnovijih informacija

Sve je bliže početak nove sezone Pan Zimske lige, tradicionalnog turnira koji organizira Udruga za mali nogomet Koprivnica. Ovo izdanje natjecanja ujedno će označiti punih 40 godina igranja Zimske lige u Koprivnici, a novost je da će na parketu srednjoškolske dvorane zaigrati i nogometašice.

Prema najnovijim informacijama koje je Radio Dravi iznio dopredsjednik Udruge za mali nogomet Koprivnica Mario Hontić, prijave su u punom jeku:

– S jučerašnjim danom prijavilo se 26 seniorskih ekipa. Ono što bi nas zadovoljilo je 35 do 40 ekipa, kao i svake godine.

Među prijavljenima već ima jakih imena, nekih poznatih i nekih novih:

– Nekoliko vrlo kvalitetnih: Ritz Club, ASO Ponos, Uspinjača, prošlogodišnji prvaci MNK Klub 75 Kotoriba… Imamo i domaćih ekipa: MOD gradnja, Robin marketi, Petgrad, a naravno očekuje se i prijava Radio Drave.

Mario Hontić. Snimio Marko Posavec.

Organizatori su posebno ponosni na turnir mlađih i starijih pionira u spomen na profesora Branimira Jedvaja, koji je inače jedini takav u Hrvatskoj za koji djeca ne plaćaju kotizaciju.

– Kroz ovih 12 godina, moram reći da su kroz turnir prošli i neki igrači koji sada trče hrvatskim i europskim terenima: Kristijan Bistrović, Zvonimir Šarlija, Karlo Slukić, Mihael Mladen… Sve su to igrači koji su prošli kroz naš ponosni turnir “Profesor Branimir Jedvaj”.”

Podsjetimo, prijave su otvorene do utorka, 17. prosinca kada će se s početkom u 18 sati u Caffe baru 048 održati izvlačenje skupina. Turnir počinje u petak, 20. prosinca. Sve informacije o prijavama potražite ovdje ili Facebook stranici Pan Zimska liga Koprivnica.

Ponosni medijski pokrovitelji Pan Zimske lige su Radio Drava i portal Drava.info.

zatvori