Petak, 26. travnja 2024.

Poznati YouTuberi i influenceri iz Hrvatske i regije posjetili koprivničku tvrtku Orion

Koprivnička tvrtka Orion koja je prije mjesec dana otvorila najveći regionalni distributivni centar za vatromete i zabavnu pirotehniku opet se našla u središtu zbivanja.

U subotu 9. studenoga ovu uspješnu tvrtku posjetili su poznati youtuberi i influenceri iz Hrvatske i regije. Neki od njih idoli su stotinama tisuća djece pa je posjet ovih popularnih youtubera značio i svojevrsnu promociju ovog kraja. Najznačajnije hrvatsko ime bio je Matija Lazarević, poznatiji pod nadimkom Lazy s kanala Zakon braće kojeg prati gotovo 400 tisuća mladih. Uz njih pojavila se i ekipa s kanala True or False Experiments koji su u ovom trenutku najzvučnije ime u svijetu video eksperimenata i pirotehnike, a prati ih nevjerojatnih 1,26 milijuna fanova.

Youtuberi su posjetili poznatu koprivničku tvrtku u sklopu nove digitalne kampanje Oriona te su se upoznali sa svim procesima proizvodnje i kreiranja vatrometa, ali i ostale zabavne pirotehnike te naravno i sigurnosnim pravilima za uporabu.

Nakon druženja u prostorima Oriona, youtuberi su popratili i uživali u svečanom vatrometu u sklopu Dana grada Koprivnice.

Više informacija možete pronaći na YouTube kanalu Orion Pirotehnika i Instagramu te web stranici www.orionpyro.eu.

Foto: Luka Krušec / LuMedia
zatvori