Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: 25 GODINA ORIONA Otvoren regionalni distributivni centar, proslava uz spektakularni vatromet, Šimunic: Postali smo lider pirotehnike u regiji

Orionov regionalni distributivni centar danas je otvorio svoja vrata. Na svečanom su otvorenju ove koprivničke tvrtke sa sjedištem u Bakovčici brojni uzvanici mogli razgledati nove i osvježene prostore.

Jedan dio donedavnih skladišnih prostora preuređen je u uredske, a u sklopu već postojećeg kompleksa izgrađeno je još jedno skladište. Time je usustavljen najveći distributivni centar takvog tipa u regiji, na površini od 5000 metara kvadratnih.

Novi distributivni centar otvoren je i povodom 25. rođendana ove koprivničke tvrtke, a u uvodnom se govoru osnivač i vlasnik tvrtke Damir Šimunic osvrnuo na same početke rada tvrtke te istaknuo da su u četvrt stoljeća uspjeli postati lider u zabavnoj pirotehnici i vatrometa u regiji.

U prilog tomu govore i druge brojke, a posebno se ističu investicije u iznosu od 8 milijuna kuna za sam distributivni centar, te sveukupno 30 milijuna kuna za razdoblje od 25 godina.

Uvodne su govore održali i zamjenik župana Ratimir Ljubić, kao i zamjenica gradonačelnika Koprivnice Ksenija Ostriž, koja je i svečano prerezala vrpcu.

Nakon otvaranja uslijedio je domjenak za goste i uzvanike, gdje je pripremljen spektakularni vatromet. U bogatoj galeriji, kao i videu u nastavku donosimo kako je sve to izgledalo.

 

Vatromet povodom 25 godina Oriona

Posted by Drava.info on Friday, 18 October 2019

 

zatvori