Petak, 26. travnja 2024.

FOTO: PRIJATELJSKE UTAKMICE Tehnika-Koprivnica u svojoj prvoj utakmici u povijesti izgubila od Močila, Drava u Podravskim Sesvetama pobijedila Kalinovac

Županijski nogometni klubovi vikend su iskoristili kako bi odigrali prijateljske utakmice uoči početka novih sezona svojih prvenstava. Neke od rezultata donosimo u nastavku.

Novi klub Tehnika-Koprivnica u svojoj je prvoj utakmici u povijesti, prijateljskom susretu protiv koprivničkog drugoligaša Močila, poražen s 1:0. Jedini pogodak na utakmici zabio je Alen Gregurić u 83. minuti. Tehnika-Koprivnica u novoj će se sezoni natjecati u Četvrtoj ligi Bjelovar-Koprivnica-Virovitica, a sljedeću pripremnu utakmicu igrat će u srijedu u Virju protiv Podravca.

Izvor: NK Močile Koprivnica (Facebook)

Slaven Belupo B pobijedio je goste iz mađarske Nagykanizse s 3:2. Strijelci su bili Vinko Međimorec te dva puta novi igrač Farmaceuta Festim Alidema.

Bratstvo iz Kunovca s 2:1 pobijedilo je NK Podravac-Kitro iz Sesveta Ludbreških. Strijelci za Kunovčane bili su DominovićHajdić.

Tomislav iz DrnjaMladost iz Koprivničkih Bregi remizirali su 4:4 u dinamičnoj utakmici. Strijelci za domaćine bili su Horvat i Peroković te dva puta Hunjet, a za Drnjance je tri gola zabio Horvatinović dok je jedan dodao Bači.

Izvor: Prigorski.hr

Osvit iz Đelekovca u subotu je poražen s 5:2 od Graničara iz Kotoribe. Gosti su poveli s 5:0, a poraz su u završnici ublažili LopatnikGlavak. Izvještaj i fotografije s te utakmice objavili smo ovdje.

Tehničar iz Cvetkovca u svojoj je prvoj pripremnoj utakmici izgubio u Svetom Đurđu od još jednog novog trećeligaša, Poleta iz Svetog Martina na Muri. Rezultat je bio 2:0 za Polet.

Borac iz Imbriovca odigrao je dvije utakmice na turniru u Donjem Kućanu kod Varaždina. Imbriovčani su s 5:1 pobijedili Zelengaj te s 2:0 Golubovec.

Graničar iz Legrada s 2:0 pobijedio je Slogu iz Štrigove. Strijelac je bio Polančec.

Novi županijski drugoligaš Drava iz Podravskih Sesveta na domaćem je terenu pobijedila Kalinovac s 4:3. Dva gola za Dravu zabio je Belvanović, a po jedan su dodali Posavec i Đipalo. Recimo i da igrači Kalinovca nisu iskoristili jedanaesterac.

Druga Drava, ona iz Novigrada Podravskog, izgubila je s 3:2 od Mladosti iz Kloštra Podravskog. Novigraci su poveli s 2:0, a dvostruki strijelac bio je Alen Szabo iz kaznenih udaraca.

Rudar iz Glogovca uvjerljivo je svladao novog županijskog prvoligaša Mladost iz Sigeca. Rezultat je bio 4:1, a za Glogovčane su zabijali GačanMartinčićKurekŠimunić.

Lipa iz Hlebina pobijedila je Mladost iz Sigeca Ludbreškog s 4:3. Podravac iz Virja u gostima kod Ferdinandovca odigrao je neriješeno, 3:3, a Graničar iz Đurđevca upisao je visoku pobjedu protiv Tomislav-Radnika iz Sv. Ivana Žabna rezultatom 6:1.

zatvori