Subota, 11. svibnja 2024.
Home Aktualno VIDEO Pogledajte sjajne ‘škarice’ bivšeg napadača Koprivnice koji kruh zarađuje u austrijskom niželigašu

VIDEO Pogledajte sjajne ‘škarice’ bivšeg napadača Koprivnice koji kruh zarađuje u austrijskom niželigašu

0
VIDEO Pogledajte sjajne ‘škarice’ bivšeg napadača Koprivnice koji kruh zarađuje u austrijskom niželigašu
Leo Kovačić. Snimila Jasminka Potočnjak.
Leo Kovačić. Snimila Jasminka Potočnjak.
Bivši igrač NK Koprivnice Leo Kovačić prošlog je vikenda postigao sjajan pogodak ‘škaricama’ u 23. kolu austrijske šeste nogometne lige.

Kovačić je redove Koprivnice napustio početkom ove godine i pojačao je austrijski klub Asko Jabing koji se natječe u Prvoj Klasse Sud ligi, odnosno šestoj diviziji tamošnjeg nogometa.

Stasiti napadač zabio je sjajan pogodak “škaricama” u pobjedi svoje momčadi protiv UFC Strema, a pogodak možete pogledati na priloženoj snimci:

Asko Jabing trenutno je prva momčad lige, a do kraja sezone ostala su još samo tri kola. Kako u viši rang idu dvije prvoplasirane momčadi, a Asko Jabing ima dva boda više od prvog pratitelja, Kovačić je sa svojom momčadi osigurao ulazak u petoligaško društvo. Spomenimo kako u redovima Asko Jabinga igra i bivši igrač NK Koprivnice i NK Tomislava iz Drnja Sanjin Strajnić.

– Što se tiče uvjeta izdvojio bih infrastrukturu koja je znatno bolja nego u Hrvatskoj, što znači puno lakši i kvalitetniji rad. U našoj momčadi je pet stranaca, četiri Hrvata i jedan Mađar. Ekipa je složna i pomogli su nam da se brzo prilagodimo – rekao je Leo Kovačić.

zatvori