Srijeda, 22. svibnja 2024.

TOMISLAV ODNIO TRI BODA U ‘EL CLASICU’ Hrvoje Bači: Prvenstvo još nije gotovo, a svojim bivšim suigračima želim svu sreću u Kup utakmicama

Utakmica je bila prava poslastica za petstotinjak gledatelja koji su vidjeli čak pet golova

Nogometaši Tomislava iz Drnja protekle su nedjelje slavili u županijskom ‘el clasicu’ protiv Borca iz Imbriovca koji se igrao u sklopu 20. kola Prve županijske nogometne lige. Tomislav je ovom pobjedom Borcu pobjegao na velikih devet bodova, a do kraja prvenstva ostalo je još šest kola, odnosno u igri je još 18 bodova.

Sama utakmica bila je prava poslastica za 500-tinjak gledatelja koji su vidjeli čak pet pogodaka. Prvi su poveli nogometaši Borca u prvom poluvremenu preko Kovačića i s tim se rezultatom otišlo na predah. U nastavku susreta, Tomislav je krenuo još ofenzivnije i do kraja susreta zabio četiri pogotka za veliki preokret i tri boda koja bi im u konačnici mogla donijeti prvenstvo. Dva pogotka zabio je Milan Manojlović, a po jedan su dodali Hrvoje Bači i Filip Peroković.

– Mislim da je utakmica bila odlična, bilo je puno prilika na obje strane, baš kako i priliči županijskom el clasicu. Uvjeren sam da je 500-tinjak gledatelja uživalo u dobroj utakmici i nogometnom spektaklu. Prije utakmice dogovorili smo se da ćemo protiv Borca ući sto posto i težiti pobjedi. Njihova igra nije me posebno iznenadila s obzirom na to da sam očekivao više, ali i oni kao i mi imaju problema s ozljedama i kartonima pa nisu mogli pokazati svoju snagu, a znam da ju imaju pošto sam i ja sam igrao s tim dečkima koji su vrhunski igrači. Želio bih im čestitati na dobroj utakmici i želim im svu sreću u kup utakmicama protiv Tehničara iz Cvetkovca – rekao je Hrvoje Bači, napadač Tomislava iz Drnja.

Do kraja prvenstva ostalo je još šest kola i nogometaši Borca u svakoj će utakmici navijati da Tomislav ispusti bodove.

– Mislim da prvenstvo još uvijek nije gotovo s obzirom na to da do kraja još ima šest utakmica. Mi moramo u svaku narednu utakmicu ući sto posto jer smo svjedoci da se svaka prednost može lako otopiti ako se momčad opusti. Naravno, uz takav scenarij došlo bi i do nepotrebnog pritiska. Sve imamo u svojim rukama i idemo po pobjedu u svakoj utakmici – zaključio je Bači.

Tomislav do kraja ima nešto lakši raspored, a čekaju ih utakmice protiv Tehnike (u gostima), Sloge iz Koprivničkog Ivanca (kod kuće), Prekodravca iz Ždale (u gostima), Drave iz Novigrada Podravskog (kod kuće), Bratstva iz Kunovca (u gostima) i Miklinovca (kod kuće). S druge strane nogometaši Borca igrat će protiv molvarske Mladosti (kod kuće), Osvita iz Đelekovca (u gostima), Tomislav-Radnika (kod kuće), Lipe iz Hlebina (u gostima), Tehnike (u gostima) i Sloge iz Koprivničkog Ivanca (kod kuće).

zatvori