Subota, 27. travnja 2024.

SVE STRANE KOPRIVNICE Mamuze ugostile rukometašice Podravke Korinu Karlovčan i Jovanu Risović

Mamuze su sinoć u svojem novom programu Sve strane Koprivnice ugostile dvije rukometašice Podravka Vegete.

U opuštenom su se razgovoru, koji je vodila Dragana Pandža, rukometašice Korina Karlovčan i Jovana Risović dotaknule tema vezanih uz sport kao i onih izvan njega.

Okupljeno je mnoštvo u KKC-u Pixel tako moglo čuti kakvi su im dojmovi nakon uspješne sezone i friške pobjede nad Lokomotivom, kako teku pripreme za nadolazeću sezonu te o odlascima i dolascima pojedinih igračica koje su obilježile, odnosno koje će tek obilježiti igru koprivničkog rukometnog kluba.

Kako i pristaje tematskom nazivu programa “Sve strane Koprivnice” rukometašice su odgovarale na pitanja o životu u Koprivnici i slobodnim aktivnostima, ali i planovima za budućnost. Korina je otkrila da se u skoroj budućnosti vidi u ženskoj rukometnoj reprezentaciji, dok se Jovana, inače golmanica kluba, vidi kao trenerica jednom kad završi igračku karijeru.

Ugodno druženje upotpunile su nagradne igre, u kojima su se izvlačili papirići s imenima okupljenih, a sretni su dobitnici izvukli rukometnu loptu s potpisima rukometašica, kao i majice s logom Podravke.

zatvori