Srijeda, 27. ožujka 2024.

MLADEN KEŠER: Moj zamjenik Mišel Jakšić kao gradonačelnik Koprivnice radi jako dobro i podržavam ga

Financijska konsolidacija, odnosno smanjenje dugova, najveći je rezultat koji je podravsko-prigorski SDP postigao u posljednjih godinu dana.

Rekao je to nakon održane izvještajne konvencije za emisiju Drava info predsjednik Mladen Kešer, dodavši kako financijske poteškoće u stranci nisu novost. No, više je nego zadovoljan što je, otkako je preuzeo vođenje stranke u našoj županiji, znatno smanjio dugove podravsko-prigorskog SDP-a:

– Minus je bio oko 110 tisuća kuna. Ostalo nam je zatvoriti još dvadesetak tisuća kuna. Vjerujem da ćemo do kraja ove godine podmiriti sva svoja dugovanja i postići financijsku pozitivnu nulu.

Osim financijske, podravsko-prigorski SDP postigao je i organizacijsku konsolidaciju. Aktivirane su organizacije u Goli i Hlebinama te je, prema odazivu članova, stranka spremna na izazove koji ju čekaju u sklopu predstojećih izbornih procesa. Stranci, kaže Kešer, stalno pristupaju novi ljudi i trenutno ih je 1600. Na upit kakav je odnos županijskog SDP-a i gradske organizacije Koprivnica, predsjednik Kešer kaže:

– Mogu reći da se dobro razumijemo, sve više komuniciramo. Uvijek postoji mogućnost da nakon izbora dođe do određenih nezadovoljstava, no ona se s vremenom pretvore u zadovoljstva. Ja se ni jednom riječju ne mogu požaliti na rad koprivničkog SDP-a. Dapače, moramo zajedno raditi kako bismo građanima učinili što više dobra i stvorili građanima uvjete za bolji život.

Na upit vara li dojam da među njegovim najbližim suradnicima nema SDP-ovaca iz Koprivnice, Kešer je uzvratio:

– Ne bih to rekao. Moj potpredsjednik je Mišel Jakšić, gradonačelnik Koprivnice. Mislim da među nama nema nikakvih problema. Ne mislim da moramo kročiti rukom pod ruku. Svatko na svom poslu radi kvalitetno. Moj zamjenik Jakšić kao gradonačelnik Koprivnice radi jako dobro i podržavam ga.

Recimo još da je izvještajna konvencija podravsko-prigorskog SDP-a održana u Koprivnici susjednom Koprivničkom Ivancu.

zatvori