Subota, 27. travnja 2024.

KARLO ŠEPEC Strijelac odlučujućeg pogotka protiv Bratstva: Siguran sam da do kraja sezone možemo do titule

Nogometaši Borca iz Imbriovca jučer su u turbulentnoj utakmici protiv Bratstva iz Kunovca slavili s 2:1 i upisali vrlo važna tri boda za nastavak prvenstva u kojoj im je prvo mjesto velika želja.

Utakmicu je u samom finišu prelomio Karlo Šepec, brzonogi krilni igrač koji je u redove Borca stigao iz novigradske Drave.

– Osvojili smo jako važna tri boda koja bi mogla prelomiti daljnji tijek prvenstva. U utakmicu smo krenuli bolje i prvo poluvrijeme bili bolji na terenu, poveli smo, imali igrača više i terensku inicijativu. I onda u zadnjim sekundama prvog poluvremena primili gol, u najgore vrijeme. Drugo poluvrijeme je Bratstvo bilo bolje, ali budući da su nama “igrala” samo tri boda odlučili smo riskirati zadnjih deset minuta i isplatilo se, a na kraju smo mogli dobiti i s većom razlikom – rekao je Karlo Šepec, igrač Borca iz Imbriovca

Šepec je izabrao pravo vrijeme da postigne svoj prvi prvenstveni pogodak u dresu Imbriovčana.

– Pogodak protiv Bratstva itekako mi daje na samopouzdanju, na terenu se najbolje osjećam kad vidim da momčad vjeruje da se može osloniti na mene. Jučer je bilo tako i donijelo je rezultat, nadam se da će i u nastavku prvenstva biti još pokojeg gola u važnim utakmicama – poručio je Šepec

Nogometaši Borca pobjedom nad Bratstvom digli su se na treće mjesto i sada za vodećim rivalom, Tomislavom iz Drnja, zaostaju šest bodova.

– Do kraja prvenstva u igri je još 30 bodova, a trenutno za vodećim Tomislavom za Drnjem zaostajemo šest, ali još jednom igramo međusobno. Siguran sam da do kraja sezone možemo do titule, a nadam se i da hoćemo. Ako pristup utakmici i slogu na terenu od jučer prenesemo na preostale utakmice, uopće ne sumnjam u obranu naslova – zaključio je Šepec.

zatvori