Četvrtak, 28. ožujka 2024.

NOVO POJAČANJE BORCA Karlo Šepec: To je za mene trenutno najbolji izbor

Službeni prijelazni rok u županijskim nogometnim ligama sve je bliže, a prvi transfer koji je odjeknuo među nogometnim pukom je onaj krilnog napadača Karla Šepeca koji je prešao iz novigradske Drave u redove Borca iz Imbriovca.

Šepec je u protekloj polusezoni u dresu novigradske Drave postigao dva pogotka, a radi se o tehnički potkovanom i prodornom krilnom napadaču.

– Smatram da u Borcu mogu kvalitetnije trenirati i napredovati kao igrač, a budući da sam s 21 godinom još uvijek mlad gledam prvenstveno na vlastiti razvitak. Studiram u Rijeci i ne mogu uskladiti fakultetske obveze sa svakodnevnim treniranjem i mislim da nema boljeg kluba za mene u našoj regiji sve dok ne završim studij. Isto tako, klub ima ambiciju osvajanja prvenstva, a i dalje se natječe i u Kupu pa je to još jedan razlog zašto sam otišao iz Drave – rekao je Karlo Šepec, novo pojačanje u redovima Borca iz Imbriovca.

Šepec će se tako u svlačionici Borca pridružiti napadačima Nikoli Krušelju, Sandru Rajiću, Josipu Fažonu i Vedranu Kovaču, a neupitno je da je Borac s njim dobio dodatno rješenje u napadu.

Kako i sam Šepec kaže, brzo će se priviknuti na novu sredinu.

– Mislim da neće biti problema s uklapanjem u novu sredinu jer većinu dečki već poznajem otprije, a moram reći da mi je posebno drago da će mi suigrači ponovni biti dugogodišnji prijatelji Luka Mikor i Sandro Rajić s kojima sam prošao cijelu Slavenovu školu nogometa i praktički odrastao te se družimo i privatno – zaključio je Šepec.

Borac se trenutno nalazi na četvrtom mjestu prvenstvene tablice, a za vodećim Tomislav-Radnikom iz Svetog Ivana Žabna zaostaje četiri boda. Uz Šepeca, uprava Borca radi i na drugim pojačanjima, a kako saznajemo iz izvora bliskih klubu, najbliže potpisu je Josip Salajec.

zatvori