Petak, 26. travnja 2024.

FOTO: ŽUPANIJSKI KUP Tehničar slavio u Drnju i gotovo sigurno osigurao polufinale, Koprivnica pobijedila Tehniku

Odigrane su prve utakmice četvrtfinala Županijskog nogometnog kupa, a današnji derbi susret igrao se u Drnju gdje je Tomislav ugostio Tehničar iz Cvetkovca.

Manja kiša nije zasmetala nogometašima Tehničara iz Cvetkovca da slave protiv uvijek neugodnog Tomislava iz Drnja i tako se približe polufinalu Kupa. U prvom poluvremenu, mrežu domaćina načeo je Jambrušić i s tim rezultatom otišlo se na predah. U drugom dijelu utakmice, nogometaši Tehničara povećali su svoje vodstvo i to nakon što si je domaći igrač zabio autogol. Tehničar je u konačnici slavio s 2:0 i tako napravio veliki korak prema polufinalu.

U drugoj uzbudljivoj utakmici, Tehnika je ugostila susjednu Koprivnicu koja je slavila s 2:1. Svu akciju na utakmici gledatelji su mogli vidjeti u uvodnih 20 minuta igre. Prvi pogodak na utakmici postigao je Vrkić, a samo nekoliko minuta kasnije vodstvo Koprivnice povećao je Kranclbinder. Utješni pogodak za Tehniku postigao je Krištofić, a Građevinari se nadaju kako u uzvratu mogu u potpunosti preokrenuti rezultat u svoju korist.

Posljednju današnju utakmicu četvrtfinala Kupa odigrali su nogometaši Tomislav-Radnika iz Svetog Ivana Žabna i Mladosti iz Kloštra Podravskog. Utakmica je završila neriješeno (1:1), pa će se tako ulaznica za polufinale tražiti u uzvratnoj utakmici u Kloštru Podravskom.

Podsjetimo, dan ranije Borac je u Imbriovcu uvjerljivo pobijedio Podravac iz Virja.

Županijski kup – 1/4 finala (I)

Imbriovec: Borac – Podravac 3:0
Drnje: Tomislav – Tehničar 0:2
Sv. Ivan Žabno: Tomislav-Radnik – Mladost (Kloštar P.)  1:1
Koprivnica: Tehnika – Koprivnica 1:2

Drnje: Tomislav – Tehničar

Koprivnica: Tehnika – Koprivnica

Sv. Ivan Žabno: Tomislav-Radnik – Mladost Kloštar P.
(Prigorski.hr)

zatvori