Utorak, 16. travnja 2024.

FOTO: ŽUPANIJSKI KUP Borac je jednom nogom u polufinalu, Podravac iz Virja nije imao šanse protiv raspoloženih Imbriovčana

Odigran je prvi susret četvrtfinala Županijskog nogometnog kupa između prvoligaša Borca iz Imbriovca i Podravca iz Virja koji nastupa u Četvrtoj hrvatskoj nogometnoj ligi.

Nogometaši Borca već su u prvom poluvremenu pokazali da u susret protiv Podravca ulaze maksimalno ozbiljno. Golovima Matijašeca i Šepeca Borac je na predah otišao s 2:0 na kontu. U nastavku susreta igrači Borca i dalje su dominirali, a konačan rezultat od 3:0 postavio je Fažon. Spomenimo još kako je Borac do kraja mogao i povećati svoje vodstvo preko Šepeca i Fažona koji su imali po nekoliko čistih situacija za pogodak.

Preostale utakmice prvog dijela četvrtfinala Kupa na rasporedu su u srijedu u Drnju, Sv. Ivanu Žabnu i Koprivnici, s početkom u 17 sati. U Drnju igraju Tomislav i Tehničar iz Cvetkovca, u Žabnu Tomislav-Radnik i Mladost iz Kloštra Podravskog, a na terenu s umjetnom travom koprivničkog stadiona Tehnika i Koprivnica.

Županijski kup – 1/4 finala (I)

Utorak, 2. travnja
Imbriovec: Borac – Podravac 3:0
Srijeda, 3. travnja
17:00
Drnje: Tomislav – Tehničar
Sveti Ivan Žabno: Tomislav-Radnik – Mladost (Kloštar P.)
Koprivnica: Tehnika – Koprivnica

zatvori