Subota, 27. travnja 2024.

SERTIĆ UOČI GOSTOVANJA NA GRADSKOM VRTU ‘Maksimalno ih respektiramo, njihova pozicija na tablici govori o kakvoj se momčadi radi’

Nogometaši Slaven Belupa ove će nedjelje, 3. ožujka, gostovati na Gradskom vrtu kod Osijeka u sklopu 23. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Osječani se trenutno nalaze na trećem mjestu prvenstvene ljestvice, a radi se o momčadi koja igra izvrstan napadački nogomet, pogotovo kada su domaćini.

– Kroz protekli tjedan spremali smo se za Osijek u dobrom raspoloženju. Svjesni smo da će nam “kiks” protiv Intera u prošlom kolu itekako nedostajati u nastavku sezone, ali nadam se da ćemo te izgubljene bodove negdje vratiti. Osijek smo analizirali kao i svakog dosadašnjeg suparnika, oni imaju svojih problema nakon utakmice protiv Dinama, ali to ne bih previše komentirao. Respektiramo ih maksimalno, a njihov položaj na tablici dovoljno govori o kakvoj se momčadi radi. Sigurno je da će se oni nakon poraza od Dinama maksimalno mobilizirati, a samim time nas čeka teška i zahtjevna utakmica – rekao je Ivica Sertić, trener Slaven Belupa.

Što se tiče igračkog kadra, Sertić neće moći računati na ozlijeđenog Jana Doležala te ‘virozne’ Puclina i vratara Markovića, a upitan je i nastup Ivana Krstanovića. Najveću opasnost za Farmaceute predstavljat će napadač Mirko Marić koji je ove sezone postigao deset prvenstvenih pogodaka.

Utakmica između Osijeka i Slaven Belupa na rasporedu je ove nedjelje s početkom u 17:30 sati.

zatvori