Srijeda, 8. svibnja 2024.

Sertić nakon Hajduka: Ne mogu se oteti dojmu da smo zaslužili barem bod, ako ne i tri

Nogometaši Slaven Belupa poraženi su danas u utakmici 24. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Splitski Hajduk slavio je s 2:1, a oba su gola u mrežu domaćina pala u posljednjih pet minuta susreta.

Trener Slaven Belupa Ivica Sertić nakon utakmice bio je razočaran porazom, ali zadovoljan prezentacijom svoje momčadi, prenose internetske stranice kluba:

– Čestitao bih momcima na odličnoj prezentaciji koja nije bila popraćena i rezultatom. Bilo je puno dobrih stvari i čak bih rekao da ovo ne može biti zaslužena pobjeda Hajduka. Ne mogu se oteti dojmu da smo mi ovdje zavrijedili barem jedan, ako ne i sva tri boda.

>> Fotogaleriju s utakmice pogledajte ovdje

Na pitanje o suđenju, Sertić je odgovorio:

– Niti smijemo, niti ja želim komentirati stvari na koje nemam utjecaja, ali mi je teško kad poslije utakmice dođem u svlačionicu i vidim da 20 igrača plače, a da se jedan gospodin 90 minuta sa šeretskim osmijehom šetkara po terenu, što je zaista frustrirajuće.

Matej Jelić postigao je pogodak koji, nažalost, nije bio dovoljan za pozitivan rezultat.

– Sigurno da je teško doživjeti ovakav poraz jer smo stvarno izgledali jako dobro na terenu, zasluženo smo poveli. Držali smo se trenerovih uputa, i ne smije nam se dogoditi ovakav pad, da se ovako uvučemo i napravimo pogreške. Teško je bilo što reći, jer ovo smo morali izvući na našu stranu – rekao je Jelić.

(NK Slaven Belupo)

zatvori