Srijeda, 8. svibnja 2024.

PATRIK LOPATNIK Junak pobjede Osvita nad Bratstvom: Golovi protiv Kunovca puno mi znače

U moru odigranih ligaških susreta županijskih nogometnih klubova proteklog vikenda, posebno se istaknula pobjeda Osvita iz Đelekovca na gostovanju kod favoriziranog Bratstva iz Kunovca na popularnom ‘Old Traffordu’ u sklopu 14. kola Prve županijske nogometne lige.

Nogometaši Osvita u sjajnoj su utakmici slavili s konačnih 3:2, a junak susreta bio je Patrik Lopatnik koji je u pobjedu svoje momčadi ugradio dva pogotka. Podsjetimo, Lopatnik se u ‘staro jato’ vratio ovog prijelaznog roka, a stigao je iz koprivničke Tehnike.

– Ponosan sam na neočekivanu pobjedu protiv kvalitetnog Bratstva. Prije utakmice dogovor je bio da u susret krenemo čvrsto i uz našu postojanu složnost te uigranost ostvarili smo izvrstan rezultat koji nam daje vjetar u leđa – rekao je Patrik Lopatnik, napadač Osvita iz Đelekovca.

Lopatnikova dva povratnička pogotka sigurno će mu dati dodatno samopouzdanje da se u narednim utakmicama ponovno nađe na listi strijelaca.

– Golovi protiv Bratstva puno mi znači, a nadam se da trener Perić i publika prepoznaju moj trud i volju za igrom – poručio je Lopatnik.

Osvit je ovom pobjedom stigao na četvrto mjesto prvenstvene tablice, a za vodećim Tomislavom iz Drnja sada zaostaje pet bodova. Svakako da im je pobjeda u prvom proljetnom kolu dala nadu da do kraja prvenstva mogu do samog vrha.

– Čekaju nas teške utakmice, no mala je bodovna razlika do prvog mjesta i mislim da je naš dolazak na sam vrh itekako moguć – zaključio je Lopatnik.

Nogometaši Osvita u sljedećem će kolu na domaćem terenu ugostiti Miklinovec, a uz raspoloženog Lopatnika pobjeda ne bi trebala biti upitna.

zatvori