Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.

DUGO OČEKIVANI POVRATAK Osvit doveo miljenika domaće publike

Nogometni klub Osvit iz Đelekovca u svoje je redove vratio napadača Patrika Lopatnika koji je do sada nastupao za koprivničku Tehniku, objavljeno je na Facebook stranici kluba.

Lopatnik je prošlog ljeta napustio redove Osvita i pojačao ligaškog konkurenta Tehniku. Brzonogi napadač u protekloj je polusezoni u dresu Građevinara postigao pet pogodaka, a prije dvije sezone proglašen je za najboljeg igrača Prve županijske nogometne lige.

Izvor: NK Osvit Đelekovec

Podsjetimo, Osvit je prije nešto više od mjesec dana u svoje redove doveo Josipa Vargu i Matiju Majetića, a nakon duže stanke zbog ozljede vratio im se i Marko Drvarić. Klub je za sada jedini napustio Antonijo Kurek koji je pojačao redove drugoligaša Rudara iz Glogovca.

Nogometaši Osvita polusezonu Prve ŽNL završili su na solidnom petom mjestu te ih u nastavku sezone čeka borba za sam vrh tablice. Dolaskom Lopatnika svakako su dobili kvalitetu više u napadu, a to će im biti prijeko potrebno ukoliko žele dostići vodeći Tomislav-Radnik iz Svetog Ivana Žabna za kojim zaostaju šest bodova.

zatvori