Četvrtak, 25. travnja 2024.

BRAVO DEČKI Koprivnički Ogenj osvojio je čak dvije prestižne nagrade Porin

Koprivnički etno-punk-rock sastav Ogenj osvojio je dva Porina – za novog izvođača godine i najbolji album etno glazbe.

Domaćem sastavu, kojeg čine Tomislav Mihac Kovačic (vokal, gitara, tamburica), Denis Kuzel (bubnjevi), Luka Iverac (viola), Filip Kušnjer (gitara) i Borna Ilić (bas gitara), ovo su bile prve nominacije za najprestižniju glazbenu nagradu u Hrvatskoj. Ovogodišnje 26. izdanje Glazbene nagrade Porin održava se u dvorani Centra Zamet u Rijeci.

Struka je u prvom krugu glasanja svoje favorite birala među 2007 prijava raspoređenih u 36 kategorija. Naš Ogenj se u kategoriji novog izvođača godine natjecao s Lanom Janjanin i Kensington Limom, a konkurenti za nagradu najboljeg etno albuma bili su im Lado Electro sa svojim Memorabiliumom te Huncut i grdobe s albumom Singrlice.

Album prvijenac “Domaj” za kojeg su osvojili Porin sadrži 12 pjesama, među kojima su hitovi “Lepa Mara”, “Hote, hote”, “Ljubaf na najjakše” i “Domaj”.

Podsjetimo, Ogenj je nedavno predstavio novi spot za pjesmu “Domaj”. Spot vrvi insertima iz Koprivnice gdje je sniman, na njemu se mogu jasno mogu razaznati Zrinski trg, Bašća, tržnica, paviljon u središtu parka i druga prepoznatljiva koprivnička mjesta.

 

Objavljuje Porin u Petak, 29. ožujka 2019.

 

Objavljuje Porin u Petak, 29. ožujka 2019.

 

Objavljuje Ogenj u Četvrtak, 28. ožujka 2019.

zatvori