Nedjelja, 5. svibnja 2024.

FOTO Perspektivna nogometašica Anamari Bošnjak s ekipom Agram osvojila prestižni turnir u Sloveniji

Mlada koprivnička nogometašica Anamari Bošnjak proteklog je vikenda sa svojim klubom Agram nastupila na jakom međunarodnom ženskom turniru UKI CUP 2019. U-15 održanom u Sloveniji.

Ekipa Agrama osvojila je prvo mjesto u izrazitoj jakoj konkurenciji od 12 ekipa iz Slovenije, Italije, Slovačke, Crne Gore, Mađarske i Hrvatske. Perspektivna Anamari Bošnjak bila je jedna od najboljih igračica na turniru.

– Bila mi je velika čast i zadovoljstvo sudjelovati na ovako jakom međunarodnom ženskom nogometnom turniru. Odličan je osjećaj vidjeti na jednom mjestu toliko ženskih nogometnih klubova, a sve su ekipe pokazale dobar nogomet. Mi smo kao ekipa odigrale šest utakmica, ostvarile šest pobjeda i u konačnici smo zasluženo osvojili prvo mjesto i još jednu zlatnu medalju. Meni je ovo još jedna medalja u nizu i velik poticaj da i dalje nastavim redovito trenirati i igrati nogomet – rekla je Anamari Bošnjak za Dravu.info.

Podsjetimo, Anamari je prošle godine bila jedina djevojčica među 127 polaznika Barcelonina kampa na terenima HNK Gorice gdje je uvrštena među pet najboljih igrača, a osvojila je i srebrnu medalju u sportskim igrama te pehar Hrabro srce.

Ustupila Biljana Bošnjak.
Ustupila Biljana Bošnjak.
Ustupila Biljana Bošnjak.
zatvori