Petak, 26. travnja 2024.

GODIŠNJA SKUPŠTINA Igor Bajalica i dalje na čelu Tehnike, izabrani i novi članovi Uprave

Nogometni klub Tehnika proteklog je petka održao izbornu skupštinu u prostorijama koprivničkog Gradskog stadiona ‘Ivan Kušek Apaš’. Nogometaši Tehnike nakon prvog dijela sezone u Prvoj županijskoj nogometno ligi drže deveto mjesto prvenstvene ljestvice s 15 osvojenih bodova.

Za novog-starog predsjednika izabran je Igor Bajalica koji će na čelu kluba biti iduće četiri godine. Osim njega, u Upravu su još izabrani Denis Dušić, Darko Petrović, Tomislav Zalar, Mislav Matijević, Luka Ernečić, Denis Šipek, Ivan Balija, Branko Sabolić, Zoran Ban i Dejan Halusek. Za novog tajnika izabran je Ivan Balija, a blagajnik će biti Branko Sabolić. Također, za novog predsjednika nadzornog odbora izabran je Izet Kovačević.

– Glavni cilj za predstojeću polusezonu je zadržati postojeću poziciju, ali volio bih ako je moguće da napredujemo za koju poziciju. Cijeli fokus nam je na ljetnom prijelaznom roku gdje se planiramo ciljano pojačati za sljedeću sezonu kako bismo ušli u top pet – rekao je Igor Bajalica, novi-stari predsjednik NK Tehnike.

O već ranije spomenutoj fuziji s NK Miklinovcem nije se raspravljalo jer je većina ljudi koji drže oba kluba odlučila da nije za takav projekt:

– Postojala je jedna pametna nogometna inicijativa da se proba doći do spajanja dvaju gradskih nogometnih klubova. Nažalost, to nije izglasano prošlog tjedna na skupštini Miklinovca, ali ni na skupštini Tehnike – poručio je Bajalica.

Što se tiče igračkog kadra, ove zime klub je napustio samo Marko Matijašec koji je prešao u redove Borca iz Imbriovca.

U sklopu priprema za proljetni dio tekuće sezone Prve ŽNL, Građevinari su do sada odigrali dvije prijateljske utakmice. Prošle nedjelje pobijedili su četvrtoligaša Ferdinandovac s 2:0, a prije dva dana na domaćem su terenu odigrali neriješeno (1:1) s Panonijom iz Peteranca.

Izvor: NK Tehnika Koprivnica (Facebook).
Izvor: NK Tehnika Koprivnica (Facebook).
Izvor: NK Tehnika Koprivnica (Facebook).
Izvor: NK Tehnika Koprivnica (Facebook).
zatvori