Snimio Marko Posavec.
Nogometaši Borca iz Imbriovca početkom sljedećeg mjeseca započet će s pripremama za proljetni dio sezone u kojem će pokušati doći do naslova prvaka. Imbriovčani se u ovom trenutku nalaze na četvrtom mjestu Prve županijske nogometne lige s 26 osvojenih bodova i u ovom trenutku za vodećim Tomislav-Radnikom iz Svetog Ivana Žabna zaostaju četiri boda.

Kako bi što spremniji dočekali nastavak sezone, trener Zlatko Andrašić održat će prozivku za igrače 2. veljače, a nakon toga slijedi mjesec dana treniranja. Klub je za pripremni dio uspio dogovoriti čak osam izuzetno jakih prijateljskih utakmica, a najviše se ističe ona protiv Varteksa, nekadašnjeg hrvatskog prvoligaša i trenutno vodeće momčadi u Četvrtoj hrvatskoj nogometnoj ligi Varaždin-Čakovec.

Iako Imbriovčani za sada nisu previše aktivni u prijelaznom roku, doveli su Karla Šepeca iz novigradske Drave, a već se nekoliko tjedana čeka i potpis Josipa Salajca. Do početka priprema ostalo je nešto više od dva tjedna, a vidjet ćemo hoće li Borac dovesti još kojeg igrača.

Pogledajte sve utakmice NK Borca iz Imbriovca u predstojećim pripremama za proljetni dio Prve županijske nogometne lige.

Raspored prijateljskih utakmica Borca iz Imbriovca:

Subota, 16. veljače: NK Borac Imbriovec – NK Graničar Đurđevac
Nedjelja, 17. veljače: NK Bratstvo Kunovec – NK Borac Imbriovec
Subota, 23. veljače: NK Borac Imbriovec – NK Zelina
Nedjelja, 24. veljače: NK Drava Donji Miholjac – NK Borac Imbriovec
Subota, 2. ožujka: NK Borac Imbriovec – NK Varteks
Nedjelja, 3. ožujka: NK Mladost Sigetec – NK Borac Imbriovec
Subota, 9. ožujka: NK Mladost Kloštar Podravski – NK Borac Imbriovec
Nedjelja, 10. ožujka: NK Borac Imbriovec – NK Rudar Glogovac