Subota, 27. travnja 2024.
Home Aktualno FOTO: THE DARK DEN Marko Petković uselio je sa svojim zanimljivim ljubimcima u novi prostor

FOTO: THE DARK DEN Marko Petković uselio je sa svojim zanimljivim ljubimcima u novi prostor

0
FOTO: THE DARK DEN Marko Petković uselio je sa svojim zanimljivim ljubimcima u novi prostor
Snimio Marko Posavec.
Koprivnički youtuber Marko Petković danas je svečano otvorio vrata svog novog prostora u Poduzetničkom inkubatoru.

Ovaj ljubitelj tarantula i ostalih egzotičnih životinja na Youtube kanalu The Dark Den ima više od 310 tisuća pratitelja, a video uratke gledaju mu milijuni ljudi. Svoj hobi nedavno je odlučio pretvoriti u posao – nakon deset godina rada u geodetskom uredu dao je otkaz i otvorio svoju tvrtku kojoj je glavna djelatnost snimanje video uradaka.

Snimio Marko Posavec.

Svjestan je Marko da je rizik na koji se odlučio velik, ali vodio se brojkama koje na njegovom kanalu kontinuirano rastu. Na svakoj novoj objavi Marko ima od 30 do 50 tisuća pregleda više i to mu je, kaže, bio pokazatelj da publike za to što radi ima.

– Ljepota Youtubea je da možeš uspjeti uz minimalne investicije. Svatko može naći svoju nišu koja ga zanima i za to naći publiku. Svatko od nas ima mobitel i ne treba razmišljati da vam odmah treba vrhunska oprema. Ako nešto stvarno želiš, krenut ćeš s onime što imaš i nastaviti se nadograđivati. Bitan je gušt, a ne ‘što da napravim da zaradim’ – podijelio je s nama tajnu svog uspjeha.

U budućnosti bi možda otvorio još i pet shop ili se ozbiljnije posvetio izradi i prodaji terarija. Ideja, rekao nam je, ima na pretek, no ostavlja ih za malo daljnju budućnost.

zatvori