Subota, 27. travnja 2024.
Home Aktualno FOTO/VIDEO Počela je Koprivnička bajka!

FOTO/VIDEO Počela je Koprivnička bajka!

0
FOTO/VIDEO Počela je Koprivnička bajka!
Snimio Marko Posavec.
Koprivnička bajka, zimska manifestacija kojom se u Koprivnici na veseo način obilježavaju božićni i novogodišnji blagdani, večeras je otvorila prvu stranicu svog trećeg izdanja.

U nju su nas uveli dobro nam poznati Koprivko i Grinč, a na Zrinski trg stigao je i Djed Mraz te mališanima podijelio poklone. Snijeg koji je lepršao upotpunio je zimsku atmosferu, u nebo su pušteni svijetleći lampioni, zapjevali su mališani iz Dječjeg vrtića Tratinčica, a na ledu novog klizališta koje je već 15. godinu postavljeno u Koprivnici svoje su vještine pokazali polaznici Male sportske škole. Klizalište, doduše, još nije bilo sasvim spremno pa su ga mališani samo simbolično otvorili.

U kućicama uz rub parka posjetiteljima je na raspolaganju gastronomska ponuda i tradicionalni božićni sajam, a posebno je ukrašen i ambijent gradskog parka s Kućom Djeda Mraza za najmlađe, Alejom uzdisaja, novim jaslicama…

Koprivnička bajka nastavlja se već sutra. Od 9 do 13 sati pod kupolom u gradskom parku bit će održana zimska tržnica knjiga, a u isto vrijeme na istom mjestu bit će izloženi i radovi umjetnika koji stvaraju u Atelierima Koprivnica. Od 18 sati u Galeriji Mijo Kovačić blagdanski koncert održat će ŽVS Podravka i gosti, a od 19 sati na pozornici nastupa Trio Solitude.

Cijeli program Koprivničke bajke potražite ovdje.

Posted by Drava.info on Friday, December 14, 2018

 

Posted by Drava.info on Friday, December 14, 2018

 

zatvori