Subota, 27. travnja 2024.

SVE O SIROVOJ HRANI Nada i Teodora pozivaju vas da ih posjetite na Obrtničkom i gospodarskom sajmu

Sve što vas zanima o zdravoj, veganskoj, sirovoj hrani i njenom blagotvornom djelovanju na zdravlje možete doznati iz prve ruke sljedeća tri dana. Koprivnička promotorica i istraživačica sirove prehrane i zdravog načina života Nada Zlatar Lukavski i njena kći Teodora predstavit će se na 21. Obrtničkom i gospodarskom sajmu Koprivničko-križevačke županije koji se od petka do nedjelje održava u Križevcima.

Nadu i Teodoru možete pronaći u Sportskoj dvorani Osnovne škole Ljudevita Modeca u Potočkoj ulici 26, Križevci. – Dođite nas podržati i “upiknuti” pokoju slasticu, čips, kreker… – pozivaju.

Osim recepata za razna jela koja se pripremaju isključivo od sirovih i termički neobrađenih sastojaka, moći ćete naučiti kako se pravilnije hraniti i kako (p)okrenuti svoj životni stil u pravom smjeru, odnosno kakve sve koristi možete imati odabirom samo sirovih i veganskih namirnica.

Predstavit će i svoju online trgovinu veganske zdrave hrane Zeleni plac u čijoj se bogatoj ponudi, između ostaloga, nalaze i vlastiti hladnoprešani sokovi, krekeri, čips, namazi i slastice od namirnica dobavljenih izravno iz vrtova i obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava. Njihovi se proizvodi odlikuju pridjevima siroviveganski što znači da namirnice tijekom procesa proizvodnje nisu termički obrađene, čime su njihova nutritivna svojstva ostala sačuvana, te da ne sadrže namirnice životinjskog porijekla kao što su mlijeko, meso, jaja i drugo.

Više o Zelenom placu možete doznati ovdje, a posjetite ga na adresi shop.sirovirecepti.com.

zatvori