Petak, 19. travnja 2024.

ZELENI PLAC Provjerite što je novo u bogatoj ponudi web trgovine zdrave i veganske hrane

Zeleni plac je web trgovina veganske zdrave hrane koja se, između ostaloga, može pohvaliti ponudom vlastitih hladnoprešanih sokova, krekera, čipsa, namaza, slastica od namirnica dobavljenih direktno iz vrtova, drugih trgovina zdravom hranom te obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava.

Produkti vlastite proizvodnje odlikuju se pridjevima sirovi i veganski što znači da namirnice tijekom procesa proizvodnje nisu termički obrađene (čime su njihova nutritivna svojstva ostala sačuvana) te da NE sadrže namirnice životinjskog porijekla (kao što su mlijeko, meso, jaja i sl.).

Cilj trgovine i proizvodnje Zeleni plac je briga za zdravlje svakog čovjeka, povezivanje i stvaranje mreže OPG-ova kako bi se što više poticao njihov rad na obostrano zadovoljstvo.

Osim toga, Zeleni plac nudi i konzultacije za sve one kojima je potrebna pomoć i podrška kod ozdravljenja. Za konzultacije se uvijek možete javiti na adresu e-pošte [email protected] ili na broj telefona 099 665 21 57.

Zeleni plac postao je i generalni zastupnik Raw Me voćnih pločica iz Slovačke.

IZDVOJENO IZ PONUDE

Krekeri s chia sjemenkama

Domaći, sušeni krekeri s dodatkom hrskavih chia sjemenki. Punog su okusa, zdravi i zasitni te veoma praktični. Mogu se jesti samostalno kao zdrava grickalica ili pak mogu poslužiti kao podloga nekom finom vege namazu.

Avokado torta

Ova sirova, veganska čokoladna torta prava je poslastica za sve sladokusce i one koji će to njezinim kušanjem tek postati. Domaće je izrade, kalupa veličine 18 cm. Prava je energetska bombica čiju eksploziju okusa morate okusiti!

Voćne pločice

Raw Me prirodne voćne pločice, koje dolaze u 9 veselih okusa (mango, jabuka, marelica, trešnja, brusnica, kakao, jagoda, malina, crni ribizl), zadovoljiti će i najkritičnije okusne pupoljke. Izrađene su od prirodnih sastojaka, bez dodanih šećera, bez konzervansa, bez laktoze, bez glutena, sirove, veganske, visoke energetske vrijednosti i intenzivnog voćnog okusa!

NAJNOVIJE U PONUDI Lješnjaci s certificiranom ekološkom proizvodnjom

U tri riječi – “certificirana ekološka proizvodnja” – sve je rečeno. Ovi preslasni lješnjaci uzgojeni su najprirodnijim putem, bez uporabe ikakvih štetnih tvari. Grickaju se s užitkom i bez sumnje, uvijek i svugdje!

zatvori