Petak, 26. travnja 2024.
Home Featured Bivši junior Dinama novi je igrač Slaven Belupa

Bivši junior Dinama novi je igrač Slaven Belupa

0
Bivši junior Dinama novi je igrač Slaven Belupa
nk-slaven-belupo.hr
Marko Iharoš novi je igrač Slaven Belupa, objavljeno je na službenim internetskim stranicama kluba. Iharoš je potpisao ugovor do ljeta s opcijom produljenja na još dvije godine, a klub je pokrenuo proces registracije kako bi što prije dobio pravo nastupa u prvenstvenim utakmicama.

– Zaista je lijep osjećaj doći u tako organiziran klub poput Slaven Belupa. Imao sam nekoliko opcija, ali ova je bila najbolja i zato sam stigao u Koprivnicu na poziv gospodina Tomislava Ivkovića. Kada me sada već bivši trener pozvao u klub nisam dvojio ni sekunde o dolasku. Spremio sam kofere i stigao. Prvi dojmovi o klubu su i više nego pozitivni. Iskreno, prije nisam imao dojam da je sve toliko organizirano i stabilno te da svi ljudi u klubu dišu kao jedan. Dolazim na treninge nasmijan i to mi je najvažnije – objasnio je Iharoš.

Iharoš je rođen 23. lipnja 1996. godine, a igra na poziciji desnog beka. Prošao je školu nogometa zagrebačkog Dinama i branio boje Dinama II, slovenskog Rudara iz Velenja te prvaka Litve, Suduve.

– Najbolje se osjećam na desnoj strani, ali mogu popuniti i lijevu, ako zatreba. Želja mi je što prije se prilagoditi i izboriti mjesto u prvih 11. To je normalno i tako bi svaki nogometaš trebao gledati, zato sam i stigao u Koprivnicu. Suigrače sam manje-više sve upoznao. Nismo najbolje startali u prvenstvo, ali smo prava ekipa i očekujem da ćemo rezultatski napredovati. Moramo biti gladni pobjeda. Imam pobjednički mentalitet, a uvjeren sam da ga ima i cijela momčad.

Dojmovi o Koprivnici?

– Koprivnica je lijep, malen i miran grad. To ju čini pravim izborom za mene jer ću biti fokusiran samo na jednu stvar, a to je nogomet. Želim iz dana u dan biti sve bolji i pomoći svojoj ekipi da dođe do željenih rezultata – zaključio je Iharoš.

zatvori