Ponedjeljak, 29. travnja 2024.

SJAJNA VIJEST Podravsko sunce osvojilo je nagradu, stiže Sunčeva ljuljačka!

Centar za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju ‘Podravsko sunce’ osvojio je Nagradu javnosti na natječaju Zagrebačke banke ‘Moj ZABA Start’, što znači da će ostvariti cilj: u Centar stiže ljuljačka za djecu u kolicima!

Svečanost proglašenja pobjednika održana je danas u zagrebačkom hotelu Esplanade, a Podravsko sunce osvojilo je nagradu zahvaljujući javnom glasovanju na web stranici natječaja, pri čemu ste im pomogli i vi, naši čitatelji.

Nagrada je vrijedna 30 tisuća kuna što će, prema riječima ravnateljice Podravskog sunca Radmile Popović, biti dovoljno za nabavu ljuljačke. – Vrlo smo sretni i ponosni! Konkurencija je bila izuzetno ozbiljna, današnja dodjela nagrada bila je profesionalno organizirana i bilo je to prekrasno pokazivanje društvene odgovornosti – kazala nam je u kratkom razgovoru.

Još je prerano reći kada bi ljuljačka mogla stići u Podravsko sunce, a ravnateljica Popović najavljuje da im je u planu i rekonstrukcija cijelog igrališta s novim spravama, prilagođenima djeci s invaliditetom i poteškoćama.

Izvor: mojzabastart.hr
zatvori