Srijeda, 1. svibnja 2024.

SLAVENOVO TAJNO ORUŽJE Bruno Bogojević: Spreman sam, puno radim i dat ću sve za svoj klub

Nogometaši Slaven Belupa u petak su poraženi u trećem kolu Hrvatski Telekom Prve lige. Na gostovanju u Zagrebu bolji je bio Dinamo rezultatom 2:1, a potez utakmice svakako je pogodak talentiranog napadača Brune Bogojevića.

Dvadesetogodišnji napadač u 90. minuti utakmice zabio je efektan pogodak petom i ublažio poraz Slaven Belupa.

– U petak mi se na Maksimiru ponovno pružila šansa da zaigram protiv Dinama i evo hvala Bogu opet sam zabio. Naravno da je moj pogodak malo ublažio poraz, ali izgubili smo utakmicu i nije isti osjećaj kao prošli puta kada smo pobijedili Dinamo. Ja sam spreman, puno treniram i osjećam se sjajno u dresu Slaven Belupa – rekao je Bogojević.

Bruno je pretprošle sezone bio glavna priča svih domaćih sportskih medija.

Rođeni Koprivničanac je s 18 godina svojim prvim pogotkom u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi srušio veliki Dinamo i otvorio Rijeci put do njihovog povijesnog naslova prvaka Prve hrvatske nogometne lige.

Baš kao i u petak, Bogojević je tada zabio Dinamu u sudačkoj nadoknadi.

– U to vrijeme sam tek ulazio u seniorski nogomet i nisam puno mislio o golovima, ali naravno da mi je bilo neizmjerno drago zbog gola Dinamu i to mi je dalo još veći poticaj za daljnjim radom i dokazivanjem – riječi su Bogojevića.

Kada s 18 godina srušite Dinamu snove o tituli, a dvije sezone kasnije petom zabijete istom klubu, onda imate veliki potencijal i pozitivnu sportsku bahatost koja je Slaven Belupu u novoj sezoni prijeko potrebna.

Bogojević je svojim golovima Dinamu pokazao da bi ubrzo mogao napustiti Slaven Belupo, ali o transferu u neki drugi klub trenutno ne razmišlja.

– U ovom trenutku ne razmišljam o budućnosti, ja sam igrač Slavena i dokle god sam tu dat ću sve od sebe za svoj klub – zaključio je Bogojević.

Slaven Belupo sljedeću prvenstvenu utakmicu igra 24. kolovoza u gostima kod Osijeka, a to će biti nova prilika da Bogojević pokaže svu raskoš svoga talenta.

zatvori