Subota, 22. lipnja 2024.

Slaven Belupo pauzu će iskoristiti za pripreme i utakmicu s Dinamom, Ivković: Treba nam puno više rada

Nogometaši Slaven Belupa pauzirat će u četvrtom kolu Prve Telekom hrvatske nogometne lige. Utakmica s Interom bila je zakazana za nadolazeći vikend, ali zbog nedovršenih radova na travnjaku koprivničkog stadiona susret je odgođen za 8. rujna.

Slavenaši će tako imati više vremena za pripreme, a sljedeća prvenstvena utakmica čeka ih u subotu, 25. kolovoza, kada gostuju u Osijeku na Gradskom vrtu.

– Zbog odgode utakmice s Interom iz Zaprešića imat ćemo dodatnih tjedan dana priprema da se što bolje uigramo te da puno više radimo na stvaranju igre. Nadam se da će nam se u tom periodu vratiti povrijeđeni igrači Delić i Doležal, kako bi imali što veću kvalitetu na terenu. Treba nam puno više rada, koncentracije i razmišljanja o nogometu – rekao je trener Slavena Tomislav Ivković za Radio Dravu.

Slaven Belupo prošlog je petka izgubio od Dinama na Maksimiru 2:1 i trenutno se nalazi na šestom mjestu prvenstvene ljestvice sa samo dva osvojena boda.

– Nezadovoljan sam ulaskom u utakmicu, igrali smo kukavički, bez borbenosti i agresivnosti. Kad protiv Dinama na Maksimiru uđete bez drskosti i borbenosti, tamo nemate što tražiti. Prvo poluvrijeme nismo postojali na terenu pa nas je Dinamo kaznio s dva brza gola. Drugo poluvrijeme smo igrali kao momčad i to nam treba biti pouka – zaključio je Ivković

Kako saznajemo, Slaven Belupo će ovaj tjedan najvjerojatnije odigrati dvije prijateljske utakmice.

U subotu bi snage trebali odmjeriti s drugom momčadi Dinama, a za utakmicu koja je na rasporedu u četvrtak protivnik još nije poznat.

zatvori