Petak, 26. travnja 2024.

ROEI GORDANA Koprivnica je miran grad sa simpatičnim ljudima, nadam se da će navijači biti zadovoljni igrama koje ćemo pružati

Novopridošli veznjak Slaven Belupa Roei Gordana jučer je odigrao 45 minuta u prijateljskom susretu protiv korejskog Hanyanga. Izraelac je upisao jednu asistenciju, a u nekoliko navrata opasno je prijetio golu gostiju.

– Odigrali smo vrlo dobru utakmicu. Postići tri pogotka u jednom poluvremenu nikad nije lako, a uz to smo promašili i još nekoliko dobrih šansi tako da sam, sve u svemu, i više nego zadovoljan. Nadam se da će se do kraja priprema forma dići na još jednu razinu više i da ćemo u prvenstvo ući spremni za osvajanje bodova – objasnio je Izraelac.

Gordana je novo ime u svlačionici Farmaceuta.

– Neizmjerno sam zahvalan suigračima i svim ljudima u klubu što su me na ovakav način prihvatili. Momčad nam je odlična i na terenu i van njega i to je ono što me veseli. Trener Tomislav Ivković dao je do znanja da je šef i zato ga cijenim. Ima vrlo jaku osobnost, svi ga poštuju, a ja mu se dobrim igrama želim odužiti za povjerenje koje mi je dao kada me dovodio u klub – rekao je Gordana.

NK Slaven Belupo.

Prvi dojmovi o Koprivnici i Koprivničancima su i više nego pozitivni.

– U Koprivnici sam gotovo tjedan dana i prvi dojam mi je odličan. Malen i miran grad sa simpatičnim i nasmijanim ljudima. Kada su svi oko mene veseli i ja sam veseo, a takav mogu najviše pružiti na terenu. Našao sam lijepu kuću u kojoj će mi se pridružiti i moja obitelj tako da i to jedva čekam. Stadion je simpatičan, a po radovima vidim da ćemo imati fantastičan travnjak. Na nama je da to iskoristimo – riječi su Gordane.

Nova prvoligaška sezona starta već iduće nedjelje, 29. srpnja gostovanjem u Puli kod Istre 1961.

– Nadam se da će navijači biti sretni i zadovoljni igrama koje ćemo pružati, a to automatski znači da će i rezultat biti dobar. Moramo kao ekipa rasti iz kola u kolo, igrati jedan za drugoga i onda problema neće biti jer kvalitetu imamo. Želimo iz dana u dan stvarati pobjedničku ekipu – zaključio je veznjak.

NK Slaven Belupo.
zatvori