Petak, 26. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: NAKON 2300 KILOMETARA Tomislav Gregurić svečano dočekan u Koprivnici

Tomislav Gregurić, koji je u sklopu humanitarne akcije biciklom vozio oko cijele Hrvatske, stigao je danas u podne u Koprivnicu.

Podsjetimo, riječ je o humanitarnoj akciji “Mali korak za veliki start – Dva kotača uz vas su jača”. Tomislav je vozio za koprivničku udrugu Latice, točnije za opremanje njihovog novog prostora u Kampusu.

Na put je krenuo iz Virja u subotu, 14. srpnja, a sveukupno je vozio 16 dana. Tomislav je obišao cijelu Hrvatsku, prošao je kroz Slavoniju, Gorski kotar i Dalmaciju, a kratko je vozio i kroz Bosnu i Hercegovinu. Sve to u humanitarne svrhe.

U Koprivnici su ga dočekali brojni građani, a zahvale su mu uputili predsjednica Udruge Latice Nevenka Fuchs, dogradonačelnica Melita Samoborec i dožupan Ratimir Ljubić.

U akciju se možete uključiti i vi i to kupnjom kilometara po cijeni od 20 kuna, kupnjom promotivnih majica ili donacijom izravno na račun udruge Latice. Sve informacije možete doznati na njihovoj Facebook stranici.

 

Stigao nam je Tomislav Gregurić koji je za Udrugu Latice prošao više od 2300 kilometara na svom biciklu. Priključite se ovoj hvalevrijednoj humanitarnoj akciji kupnjom kilometara ili kupnjom majica :)

Posted by Grad Koprivnica on Sunday, July 29, 2018

zatvori