Subota, 18. svibnja 2024.

USPOMENA I DALJE ŽIVI Navijači Hajduka prisjetili se obljetnice smrti Mladena Bogdanovića Keme

Jučer je bila 15 godišnjica smrti našeg poznatog nogometaša Mladena Bogdanovića Keme.

Preminuo je 22. lipnja 2003. godine u koprivničkoj bolnici od posljedica prometne nesreće. Kemo je ranih devedesetih godina igrao za Slaven Belupo – tadašnji Slaven Bilokalnik, a dugi niz godina branio je boje splitskog Hajduka.

– Vinula se u nebo još jedna Hajdukova legenda, a jedna zvijezda neugasivim sjajem zasjala je nad Poljudom. Zvijezda čiji sjaj nikad neće izblijediti. Ako su uprave Hajduka zaboravile Kemu i njegove zasluge, postoji neko tko nije zaboravio, a to su navijači. Oni su uvijek tu, a uprave su te koje odlaze i dolaze. Navijači pamte. Kemo legendo, majstore, dok smo mi tu postojat ćeš i ti i živjeti vječno u našim srcima – status je kojim su ga se jučer prisjetili navijači Hajduka na Facebook stranici koja nosi njegovo ime.

– 15 godina prošlo je od tragične pogibije Hajdukove legende, velikana bilog dresa MLADENA BOGDANOVIĆA KEME!! Počivaj u miru Božjem legendo, virujem da i sada negdi gore prodaješ finte, driblinge… Do viđenja velemajstore na nekom gore Poljudu… Kad izađeš na teren samo pogledaj na sjever… Bit ćemo tamo… – napisano je na Facebook stranici Hajdučke legende.

O nogometnom romantiku pisali smo prošle godine i na našem portalu. Tada su o Kemi pričali njegovi suigrači Slukić, Šarlija i Kišiček, a njihove uspomene na lik i djelo Mladena Bogdanovića pročitajte ovdje.

zatvori