Petak, 26. travnja 2024.
Home Sport Ostali sportovi Ronioci Šoderice osvojili devet medalja u daljinskom plivanju perajama

Ronioci Šoderice osvojili devet medalja u daljinskom plivanju perajama

0
Ronioci Šoderice osvojili devet medalja u daljinskom plivanju perajama
Foto: RK Šoderica.
Članovi Ronilačkog kluba Šoderica osvojili su čak devet medalja u 2. otvorenom kolu Kupa Republike Hrvatske u daljinskom plivanju perajama, održanom u Sisku.

Na natjecanju u Sisku sudjelovalo je 39 plivačica i plivača iz 10 klubova. Prva mjesta i zlatne medalje za Šodericu osvojili su Tin Treščec na 1000 metara u uzrastu mlađih kadeta i Alanna Štefanec na 1000 metara među kadetkinjama. Srebrni su bili mlađi kadet Jakov Buhinjak i mlađa kadetkinja Paula Radotović na 1000 metara te mlađa juniorka Katja Kukec na 3000 metara, a broncama su se okitili Tin Treščec među kadetima i Paula Radotović među kadetkinjama na 1000 metara, Katja Kukec među juniorkama i Katarina Kerečin među mlađim juniorkama na 3000 metara. Tristan Horvat bio je 4., a Josip Štefanec 7. na 1000 metara među mlađim kadetima dok je Anja Rojčević osvojila peto mjesto na 3000 metara u konkurenciji mlađih juniorki.

Time su ronioci Šoderice nastavili s odličnim rezultatima s kojima su krenuli početkom mjeseca u Kostreni i najavili velika očekivanja na nadolazećem državnom prvenstvu koje će se održati 30. lipnja upravo na Šoderici.

zatvori