Petak, 6. rujna 2024.

KOMUNALAC SLAVI 60. ROĐENDAN i svojim korisnicima priprema brojna iznenađenja

Gradsko komunalno poduzeće Komunalac Koprivnica ove godine slavi okrugli 60. rođendan, a proslavu je posvetilo svojim sugrađanima i korisnicima, priredivši im niz iznenađenja i aktivnosti.

U slavljeničkom tjednu Komunalac je posebno organizirao nekoliko događanja za sve generacije. U ponedjeljak, povodom Dana planeta Zemlje, s djecom iz Dječjeg vrtića Tratinčica uređena je aleja uzdisaja u središnjem gradskom parku. 44 mališana zajedno je s djelatnicima Komunalca zasadilo tisuću sadnica cvijeća, a predškolci iz grupe Kockići pomogli su djelatnicima Komunalca u sadnji Gupčeve lipe. Više o tome pročitajte ovdje.

Također, korisnici Komunalca koji su u četvrtak plaćali račune na blagajni u Mosnoj ulici na poklon su dobili bonove za sadnice sezonskog cvijeća. “Kazne za parkiranje” – zapravo pokloni – iznenadile su korisnike parkirališta i izazvale veliku pozornost, a vozači su također dobili sadnice.

Izvor: GKP Komunalac.

Posebno iznenađenje u pripremi je i za novorođenčad u koprivničkom rodilištu.

Ispred upravne zgrade Komunalca u Mosnoj postavljena je izložba kanti za smeće koja na slikovit način prikazuje razvoj Komunalca u očuvanju okoliša. Prva izložba nazvana je “Sreća bez smeća”, a druga govori o “Četiri godišnja doba” i svemu što je Komunalac obilježio tijekom prošle godine.

Izvor: GKP Komunalac.

Iz Komunalca podsjećaju da su se uključili i u razne volonterske aktivnosti pa tako u suradnji s Podravkinom udrugom volontera PULS prikupljaju sredstva za medicinske uređaje i opremu za Odjel ginekologije koprivničke bolnice, kao i za košarkaše u invalidskim kolicima kojima je potrebna nova oprema.

Posebni pokloni iznenađenja čekaju sve korisnike koji dijele rođendan s Komunalcem – 26. travnja 1958. Ako ste rođeni na taj dan, dođite u Mosnu 15 i preuzmite vrijedan poklon. Uz to, Komunalac će troje najbržih slavljenika nagraditi i oslobađanjem od plaćanja računa za odvoz smeća za mjesec travanj.

Proslava 60 godina Komunalca nastavit će se tijekom cijele godine.

Izvor: GKP Komunalac.
Slušaj uživo
zatvori