Nedjelja, 16. lipnja 2024.
Home Featured Mladi Farmaceut Ivan Dolček pogotkom u posljednjim minutama donio pobjedu Hrvatskoj, Resleru i Hlevnjaku puna minutaža

Mladi Farmaceut Ivan Dolček pogotkom u posljednjim minutama donio pobjedu Hrvatskoj, Resleru i Hlevnjaku puna minutaža

0
Mladi Farmaceut Ivan Dolček pogotkom u posljednjim minutama donio pobjedu Hrvatskoj, Resleru i Hlevnjaku puna minutaža
Mladi reprezentativci s instruktorom regije sjever Sergejem Milivojevićem.
Nakon što su odigrali 30 minuta u prvoj prijateljskoj utakmici, mladi nogometaši Slaven Belupa Filip Hlevnjak, Matej Resler i Ivan Dolček dobili su jučer punu minutažu u pobijedi Hrvatske U-18 reprezentacije nad Walesom rezultatom 2:1.

Valja istaknuti da je pobjedonosni pogodak na utakmici, koja se igrala u Mladini, postigao Dolček u 81. minuti susreta. Sva trojica Slavenaša pokazala su izborniku Robertu Jarniju da se na njih itekako može računati u kvalifikacijskim utakmicama koje slijede.

Dolček je radio probleme Walesu u ofenzivnom dijelu igre, Resler je zauzeo mjesto na sredini terena, dok je Hlevnjak učvrstio obranu Hrvatske. Mladi Slavenaši vraćaju se danas u Koprivnicu, a nove pozive u reprezentaciju trebali bi dobiti u listopadu kada starta novi kvalifikacijski ciklus.

Snimio Marko Posavec.

Mlade reprezentativce u Mladini je pratio i nogometni instruktor regije Sjever Sergej Milivojević koji je istaknuto da je itekako zadovoljan prezentacijom mladih Slavenaša te da se nada da će u budućnosti još više mladih Farmaceuta ‘nositi kockice’.

HRVATSKA – WALES U18 2:1 (1:1)

MLADINA – Stadion Vinogradara. Gledalac: 150. Glavni sudac: Čuljak 7. Pomoćni suci: Kožarec i Pušić. Četvrti sudac: Matej Horvat (svi Hrvatska).

Strijelci: 1:0 – B. Šutalo (27), 1:1 – Spence (40), 2:1 – Dolček (81)

HRVATSKA: Klemenčić, Hlevnjak, J. Šutalo (od 59. Išesagi), B. Šutalo (od 59. Radić), Batinić (od 46. Kreković), Martinović (od 33. Palaversa), Resler, Pršir (od 59. Blagajić), Viduka (od 59. Šego), Dolček, Baturina(od 59. Bajić). Izbornik Jarni.

WALES: Patlclifee, Willams, Cabango, Martinez, Foulston (od 33. Boyes), Burrows (od 78. Reynolds -), Bowen, J. Davies, Thorpe, Spence, I. Davie (od 57. Collins). Izbornik Bodin.

zatvori