Četvrtak, 25. travnja 2024.
Home Aktualno VIDEO Mišel Jakšić gostovao je na Radio Dravi: Ocijenio je svoj rad i godinu iza nas te najavio daljnje planove

VIDEO Mišel Jakšić gostovao je na Radio Dravi: Ocijenio je svoj rad i godinu iza nas te najavio daljnje planove

0
VIDEO Mišel Jakšić gostovao je na Radio Dravi: Ocijenio je svoj rad i godinu iza nas te najavio daljnje planove
Screenshot.
Gradonačelnik Mišel Jakšić izuzetno je zadovoljan odazivom građana na doček nove godine, što je organiziran u gradskom parku.

Oboren je rekord posjećenosti pa je gradonačelnik pohvalio sve koji su sudjelovali u organizaciji. Kad je pak riječ o godini za nama, kaže da se uvijek može bolje, no Koprivnica je pokazala stabilnost i snagu, ušla je društvo najrazvijenijih hrvatskih gradova i sačuvala pritom šarm stare Gospođe Koprivnice koja je ostala stari, uljuđen građanski urbani grad koji poštuje svoju tradiciju.

Najvažnijim gradonačelnik Jakšić smatra to što smo, kako kaže, uspjeli sačuvati, ali i stvoriti novi uspjeh i novu dodatnu pozitivnu vibraciju, a to se osjetilo i na dočeku.

Kako je vrlo samokritičan, sebi bi dodijelio ocjenu +3, -4, a ove godine za sebe i svoje suradnike ljestvicu diže još više.

Zagovarat će, najavljuje, promjene u društvu, jer središnja država ne razumije potrebe lokalne sredine. S druge pak strane zadovoljan je jer je Bruxelles prepoznao potrebe građana Koprivnice i sufinancirat će važne gradske projekte. Ovih će dana uslijediti još jedna rekonstrukcija gradske uprave koja bi trebala pridonijeti brzini i učinkovitosti gradske administracije koja će tako bolje odgovoriti na potrebe građana.

Ove godine svi zajedno moraju odgovoriti na pitanje kako doći do jednosmjenske nastave, ali i izgraditi novu školu na Podolicama.

Od osobnih planova, prvi mu je zadatak otići na dijetu…

Što je sve rekao u ekskluzivnom razgovoru za Dravu.info, poslušajte i pogledajte u snimci koja slijedi.

 

Gostovanje gradonačelnika Koprivnice Mišela Jakšića na Radio Dravi.

Posted by Drava.info on 2. siječnja 2018

 

zatvori