Utorak, 1. listopada 2024.

PRIJELAZNI ROK Novo pojačanje ‘Žute podmornice’, u Miklinovec stigao stoper, bivši igrač Bratstva, Reke, Drave i Panonije

Županijski nogometni prvoligaš Miklinovec, nakon Darka Sabolića, doveo je novo pojačanje u svoje redove. Od proljetnog dijela sezone ‘Žutoj podmornici’ priključit će se Alen Hrenić.

Hrenić je 28-godišnji polivalentni igrač koji može igrati desnog beka i zadnjeg veznog, a primarna mu je pozicija stopera. Posljednjih šest mjeseci ‘preskočio’ je zbog ozljede koljena, a bio je član Bratstva. Prije no što je branio boje Kunovčana igrao je i za Reku, novigradsku Dravu, ivanečku Slogu, Panoniju iz Peteranca, bregovsku Mladost te je prošao Školu nogometa Slaven Belupa.

Snimio Zoran Vlah. Hrenić u plavom dresu.

– Odlučio sam se za Miklinovec jer su tu dečki s kojima sam igrao još u juniorskim danima i veseli me što ćemo opet biti u istom dresu. Očekujem da ću se brzo uklopiti i da ćemo do pozitivnih rezultata dolaziti kroz zajedništvo. Nadam se da ćemo napredovati na ljestvici i uživati u proljetnom dijelu Prve lige – objasnio je Hrenić.

Tako su Miklinovčani u svoje redove doveli i drugo pojačanje, a kako smo saznali iz kluba još uvijek se traži napadač. Nekoliko je opcija, a ne isključuje se mogućnost da se ta pozicija popuni iz ‘unutarnjih redova’. S obzirom na odlične rezultate juniora Miklinovca možda baš netko od mladih igrača dobije priliku na proljeće.

Slušaj uživo
zatvori