Utorak, 23. travnja 2024.

PRIJELAZNI ROK Prvo pojačanje Miklinovca bivši je igrač Koprivnice, molvarske Mladosti, Panonije i Sloge

Darko Sabolić, popularni Pići, prvo je pojačanje koje je županijski nogometni prvoligaš Miklinovec doveo u svoje redove ove zime. Sabolić će se Miklinovcu priključiti nakon što je prvi dio sezone igrao za ivanečku Slogu.

U svojoj karijeri ljevonogi igrač igrao je za Koprivnicu, molvarsku Mladost, peteransku Panoniju i ivanečku Slogu, a od proljeća će nositi dres ‘Žute podmornice’. Miklinovčani će ga moći koristiti na nekoliko pozicija: lijevom beku, lijevom veznom ili lijevom krilu, iako mu je prirodna pozicija na lijevoj strani obrane.

Foto: Luka Šarlija.

Podsjetimo, Miklinovec je u prvom dijelu sezone muku mučio s pozicijom lijevog beka pa smo često na tom mjestu mogli vidjeti Branka Kautera koji je desni bek ili desno krilo ili Nikolu Vezijaka koji je stoper.

Tako je ‘Žuta podmornica‘ u svoje redove dovela prvo pojačanje, a kako su nam poručili iz kluba uskoro će biti predstavljena i ostala pojačanja s kojima se intenzivno pregovara u svrhu osnaživanja momčadi. Miklinovčani su trenutno devetoplasirana momčad Prve županijske nogometne lige s 13 osvojenih bodova.

Snimio Luka Šarlija.
zatvori