Nedjelja, 28. srpnja 2024.

FOTO Ljetna liga okupljala je na Gradskom stadionu staro i mlado, ovako je izgledala velika završnica

Subotnjim utakmicama završeno je prvo izdanje Pan Ljetne lige Koprivnica, malonogometnog turnira održanog u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i Drave.info.

Pobjednik uzbudljivog i pogocima bogatog natjecanja je momčad Jelena Trade koja je u velikom i dramatičnom finalu pred oko tisuću posjetitelja svladala CB Loop/Superprint rezultatom 6:4.

— Pan Ljetna liga Koprivnica pokazala se kao pun pogodak i događaj koji je nedostajao u ljetnoj ponudi gradskih zbivanja, te već sad možemo najaviti da će se turnir održati i sljedeće godine. Jako smo zahvalni svima koji su dali doprinos i organizaciji i provedbi turnira, od sponzora pa do igrača i gledatelja. Bez svih njih ovo ne bi bilo moguće ostvariti — rekao je glavni organizator Tomislav Zalar, predsjednik Koprivničke udruge za rekreativni sport.

Sve detalje s odigrane završnice potražite ovdje, a u bogatoj galeriji fotografija u nastavku donosimo vam još malo odlične atmosfere koja je vladala sinoć na koprivničkom Gradskom stadionu.

zatvori