Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO/VIDEO: LJETNA LIGA Jelena Trade velikim preokretom u dramatičnom finalu pobijedila CB Loop/Superprint

Subotnjim utakmicama završeno je prvo izdanje Pan Ljetne lige Koprivnica, malonogometnog turnira održanog u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i Drave.info.

Pobjednik uzbudljivog i pogocima bogatog natjecanja je momčad Jelena Trade koja je u velikom i dramatičnom finalu pred oko tisuću posjetitelja svladala CB Loop/Superprint rezultatom 6:4.

Loop je imao vodstvo od 1:0 i 3:1, no Jelena je preokrenula na 5:3. Uspio je Loop smanjiti na 5:4, ali je Ziberi četiri minute prije kraja potvrdio pobjedu zagrebačke momčadi. Pobjedniku je pripalo 20.000 kn, dok je drugoplasirani dobio 8.000 kn.

U susretu za treće mjesto MNK Klub 75 iz Kotoribe je pogocima Krušelja i Ujlakija svladao Pekaru Mlinček Križevci, za koju je strijelac bio Blagaj. Klub 75 osvojio je 4.000 kn, dok je Križevčanima pripalo utješnih 1.000 kn.

Najboljim igračem Pan Ljetne lige Koprivnica proglašen je Sedat Ziberi iz momčadi Jelena Trade. Najbolji vratar je Luka Fodor iz MNK Kluba 75, dok je najbolji strijelac Sanjin Strajnić iz momčadi CB Sportska Drnje s 19 postignutih pogodaka. Najbolji su pojedinci uz trofeje dobili i umjetničke slike, akvarele poznatog koprivničkog slikara Ivana Andrašića. Medalje, trofeje i priznanja dodijelili su im gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić i predstavnik glavnog sponzora Carlsberga Croatia Ivan Balija.

Utakmicu za treće mjesto i finale izravno je prenosila Sportska televizija. Bio je to prvi izravni prijenos nekog malonogometnog turnira u programu te televizije.

U polufinalnim ogledima nije bilo neizvjesnosti. Jelena Trade je sa čak 11:0 pobijedila MNK Klub 75, dok je CB Loop/Superprint svladao Pekaru Mlinček Križevci rezultatom 6:3.

U revijalnoj utakmici sastali su se hrvatski sportski novinari i selekcija KC lige. Reprezentacija se pokazala boljom od selekcije te je slavila s 2:0, a pogotke su postigli Ivan Dorian Molnar i Hrvoje Hrengek.

— Pan Ljetna liga Koprivnica pokazala se kao pun pogodak i događaj koji je nedostajao u ljetnoj ponudi gradskih zbivanja, te već sad možemo najaviti da će se turnir održati i sljedeće godine. Jako smo zahvalni svima koji su dali doprinos i organizaciji i provedbi turnira, od sponzora pa do igrača i gledatelja. Bez svih njih ovo ne bi bilo moguće ostvariti — rekao je glavni organizator Tomislav Zalar, predsjednik Koprivničke udruge za rekreativni sport.

REZULTATI – POLUFINALE

Jelena Trade – MNK Klub 75 11:0
(Ziberi 4, Horvat 2, Stojanović 2, Bartolić, Toth, Grgić)
CB Loop/Superprint – Pekara Mlinček Križevci 6:3
(Rac 3, Karamatić, Jerbić / Bastašić 2, Jerbić – ag)

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO

MNK KLUB 75 – PEKARA MLINČEK KRIŽEVCI 2:1
(Krušelj, Ujlaki / Blagaj)
MNK KLUB 75: Beliga, Nađ, Ujlaki, Matulin, Fodor, Paveli, Čižmešija, Lončar, Krušelj. VODITELJ: Dražen Horvat.
PEKARA MLINČEK KRIŽEVCI: Vrbančić, Blagaj, Kofler, Mladen, Božović, Stubičan, Bastašić, Orejaš, Tihelka. VODITELJ: Tomislav Tukša.

FINALE

JELENA TRADE – CB LOOP/SUPERPRINT 6:4
(Tomić 9, Stojanović 20, Grgić 25, 28, Toth 33, Ziberi 36 / Rac 6, Pižir 12, Kulji 13, Karamatić 34)
JELENA TRADE: Vuk, Ziberi, Horvat, Toth, Grgić, Tomić, Hučić, Stojanović, Bartolić, Malogorski. VODITELJ: Tin Huzjak.
CB LOOP/SUPERPRINT: Švigir, Anušić, Rac, Fluka, Sesar, Karamatić, Jerbić, Sesar, Pižir, Benko, Kulji. VODITELJ: Mladen Vidačak.

Revijalna utakmica:
REPREZENTACIJA HRVATSKIH SPORTSKIH NOVINARA – SELEKCIJA KC LIGE 2:0
(Molnar, Hrengek)
REPREZENTACIJA HR SPORTSKIH NOVINARA: Vlah, Šivak, Miličić, Molnar, Hrengek, Mahmuljin, Janković, Ledinski, Tomašković, Kiš, Wolf. VODITELJ: Goran Čičin-Mašansker.
SELEKCIJA KC LIGE: Ciganek, Furdić, Marić, Pišpek, Kapetanić, Kovaček, Lukač, Kišiček, Cimbiršak, Škvorc, Dlaka. VODITELJ: Valentin Knapić.

 

Utakmica za trece mjesto: MNK Klub 75 – Pekara Mlincek

Posted by Drava.info on Saturday, July 8, 2017

 

 

Utakmica za trece mjesto: MNK Klub 75 – Pekara Mlincek drugo poluvrijeme 2:1

Posted by Drava.info on Saturday, July 8, 2017

 

 

Finale Ljetne lige: CB Loop/Superprint – Jelena Trade 3:2

Posted by Drava.info on Saturday, July 8, 2017

 

 

Finale Ljetne lige: CB Loop/Superprint – Jelena Trade 4:6 drugo poluvrijeme

Posted by Drava.info on Saturday, July 8, 2017

 

 

Proglašenje pobjednika Ljetne lige

Posted by Drava.info on Saturday, July 8, 2017

 

zatvori