Nedjelja, 28. travnja 2024.
Home Featured MIHAEL MLADEN: Fenomenalan je osjećaj nastupiti za seniorsku ekipu

MIHAEL MLADEN: Fenomenalan je osjećaj nastupiti za seniorsku ekipu

0
MIHAEL MLADEN: Fenomenalan je osjećaj nastupiti za seniorsku ekipu
Snimio Bojan Osman.
Mihael Mladen, mladi nogometaš Slaven Belupa, prošle nedjelje debitirao je za seniorsku ekipu Farmaceuta. Svoje prve minute upisao je u susretu 32. kola Prve hrvatske nogometne lige u kojem je koprivnički prvoligaš ugostio Istru 1961 i slavio rezultatom 2:0.

Sedamnaestogodišnji Mladen dobio je povjerenje trenera Željka Kopića te je umjesto Ivanovskog ušao na mjesto napadača u posljednjih 18 minuta susreta.

— Osjećaj upisati prve minute za Slaven je zaista fenomenalan. Imao sam malu tremu prije ulaska, ali kada sam zakoračio na teren brzo je nestala. Siguran sam da će mi ovih dvadesetak minuta biti veliki poticaj za daljni rad. Naporno ću raditi u pripremama za novu sezonu te se nadam da će trener prepoznati moj trud i pružiti mi još prilika da se dokažem — rekao je Mladen.

Mladen trenutno trese mreže protivničkih ekipa u juniorskoj ligi gdje za Slaven Belupo nastupa pod vodstvom trenera Ivice Sertića. U koprivničkog prvoligaša došao je još kao pionir, a prethodni klub bili su mu Križevci.

zatvori