Nedjelja, 5. svibnja 2024.
Home Aktualno ŠOK U AUTU ‘Stavljala sam torbu na stražnje sjedalo, a netko je tamo ležao!’

ŠOK U AUTU ‘Stavljala sam torbu na stražnje sjedalo, a netko je tamo ležao!’

0
ŠOK U AUTU ‘Stavljala sam torbu na stražnje sjedalo, a netko je tamo ležao!’
Vrlo se čudne stvari mogu dogoditi kada auto ostavite otključanim, pa makar i na kratko. Jednu od njih danas je iskusila Marica Korolija, trenerica u Ženskom košarkaškom klubu Koprivnica: na stražnjem sjedalu automobila zatekla je – nepoznatu osobu!
Ustupila Marica Korolija.

“Mijenjala sam prednje svjetlo i ulje u automobilu”, opisala je. “Nakon što sam to završila nisam zaključavala auto ispred kuće jer sam za 10-ak minuta morala ići dalje i znala sam da ću imati pune ruke torba i vrećica. To sam sve stavila na prednje sjedalo jer mi je zadnje već bilo zaokupljeno loptama i kutijom”.

Tako je krenula iz Novigrada Podravskog i vozila se kraće vrijeme kada je spazila autostopera i stala mu. “On otvara vrata, ja se primam za torbu i počnem ju stavljati na stražnje sjedalo, a kad tamo – baka! Počela sam vriskati. Pokrila se kutijom i stavila glavu na jednu od lopti.”

Kada je došla k sebi, rekla je stoperu neka ju pričeka dok ne riješi problem. Ispostavilo se da je blizu njene kuće starački dom iz kojega je bakica pobjegla u njen auto.

“Sva sreća da sam stala stoperu jer baka bi se vozila sa mnom sve do Koprivnice ili čak Varaždina, a što tada s njom?”, kaže Marica i dodaje kako više nikada neće ostaviti otključan auto.

zatvori