Petak, 26. travnja 2024.
Home Featured FOTO Nogometaši Koprivnice i četvrto kolo u nizu bez poraza

FOTO Nogometaši Koprivnice i četvrto kolo u nizu bez poraza

0
FOTO Nogometaši Koprivnice i četvrto kolo u nizu bez poraza
Snimila Jasminka Potočnjak.
Nogometaši Koprivnice u 13. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok osvojili su jedan bod na gostovanju u Đakovu kod Croatije. Rezultat nakon devedeset minuta bio je 0:0.

Ovo je Zelenima četvrta utakmica bez poraza u nizu. U posljednjih mjesec dana osvojili su odličnih deset bodova i tako dokazali da nisu momčad za donji dio tablice Treće lige.

Baš kako se i očekivalo, utakmica u Đakovu bila je tvrda; kako bi rekli mnogi treneri, prava prvenstvena. Najbolju priliku u prvom poluvremenu propustio je vezni igrač Koprivnice Vučinić koji nije uspio svladati domaćeg vratara iz idealne situacije.

U drugom dijelu Zeleni su propustili još jednu odličnu priliku. Na odličan ubačaj Tkalčića zakasnili su napadači Koprivnice. I onda, desetak minuta prije kraja susreta, Croatia je propustila najveću šansu susreta, jedanaesterac. Domaći igrač pogodio je stativu.

Mogli su to kazniti u posljednjoj minuti Koprivničanci, ali je Srbljinović zakasnio na jedan odličan ubačaj. Milimetri su ga dijelili od postizanja pogotka.

— Kako smo i najavljivali prije utakmice, tako je i bilo. Što se tiče igre i što se tiče drugih faktora. Osvojili smo bod, iako smo bili blizu i sva tri. Mogu samo čestitati ekipi na angažmanu i trudu na današnjoj utakmici, ali i na svakom treningu ove sezone. Skidam kapu mojim momcima. Mi smo sve bliže bodovnom učinku koji smo si zadali prije sezone i siguran sam da ćemo u zadnjim kolima taj cilj i doseći — rekao nam je nakon utakmice trener Želimir Mešnjak.

Ovim rezultatom Zeleni su došli na diobu desetog mjesta sa 16 osvojenih bodova. U idućem kolu Koprivnica će na Gradskom stadionu ugostiti Mladost iz Ždralova.

zatvori