Subota, 27. travnja 2024.
Home Aktualno Pijani vozač skrivio nesreću u kojoj mu je poginula supruga

Pijani vozač skrivio nesreću u kojoj mu je poginula supruga

0
Pijani vozač skrivio nesreću u kojoj mu je poginula supruga
Ilustracija
Suvozačica u osobnom automobilu smrtno je stradala u prometnoj nesreći koju je izazvao njen suprug kasno sinoć u Novom Glogu, izvijestila je PU koprivničko-križevačka. Njihov se 11-godišnji sin bori za život.

Nesreća se dogodila oko 23:05 na Državnoj cesti 28, a skrivio ju je vozač rođen 1969. godine bez vozačke dozvole i pod utjecajem alkohola od 2,2 promila. Upravljao je osobnim automobilom križevačkih registracija te se polukružno uključivao u promet s autobusnog ugibališta. No, time je oduzeo prednost kamionu virovitičkih registracijskih oznaka kojim je u smjeru Sv. Ivana Žabna upravljao vozač rođen 1964. Vozila su se bočno sudarila, a osobni automobil sletio je s kolnika u odvodni kanal.

Njegova supruga i suvozačica, rođena 1971., preminula je u bolnici od zadobivenih ozljeda. Njihov 11-godišnji sin na stražnjem sjedalu zadobio je ozljede opasne po život, dok je vozač koji je skrivio nesreću prošao s lakšim ozljedama, potvrdio nam je policijski glasnogovornik Dražen Laljek. Vozač kamiona nije bio pod utjecajem alkohola.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu, protiv vozača osobnog automobila bit će podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

zatvori