Petak, 26. travnja 2024.

Tehničar traži iskupljenje protiv Graničara, Baričić: Želimo do tri boda zbog naših navijača

Nogometaši Tehničara iz Cvetkovca sutra će na svom Starom bregu igrati 15. kolo Međužupanijske nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica protiv Graničara iz Đurđevca.

Nakon neočekivanog poraza u prvom proljetnom susretu na gostovanju u Virovitici, Cvetkovčani sigurno imaju imperativ osvajanja tri boda. Dodatan motiv bit će im i drugoplasirani Garić koji je iskoristio prošlotjedni kiks lidera prvenstva i približio se na samo dva boda zaostatka.

— Poraz od Virovitice nas je sve iznenadio i naravno da nam je velika želja iskupiti se za to već u ovom kolu, pogotovo zato što igramo pred našim navijačima. Također, i pobjeda Garića bit će nam motiv više da dođemo do tri boda. Prvo mjesto po mom mišljenju ne bi trebalo biti upitno i vjerujem da ćemo ga obraniti do kraja sezone. Što se tiče mene i moje minutaže, uvijek želim igrati što više, ali prihvaćam svaku trenerovu odluku. Svaku ukazanu priliku pokušat ću iskoristiti na najbolji mogući način — rekao nam je napadač Tehničara iz Cvetkovca Domagoj Baričić.

Snimio Luka Šarlija.

Što se tiče sastava, ponajbolji igrač Tehničara Nikola Grabar ovaj tjedan je normalno trenirao s momčadi što bi trebalo značiti njegov povratak u ekipu. Upitan je jedino golman Miljenko Sudec koji još uvijek nije zaliječio svoju ozljedu. Bez obzira na sastav, sigurni smo da će Cvetkovčani sutra s početkom u 15:30 od prve minute juriti po tri boda.

U ostalim susretima Papuk će igrati protiv Rovišća, Garić protiv Daruvara, Slatina protiv Zdenke, Tomislav protiv Podravca, Dinamo protiv Križevaca i Virovitica protiv Pitomače.

MŽNL BJ-KC-VT – 15. kolo:

Cvetkovec: Tehničar – Graničar (Đ)
Orahovica: Papuk – Rovišće
Garešnica: Garić – Daruvar
Slatina: Slatina – Zdenka 91
Berek: Tomislav (Ber) – Podravac (V)
Predavac: Dinamo (Pr) – Križevci
Virovitica: Virovitica – Pitomača

zatvori