Srijeda, 8. svibnja 2024.
Home Aktualno PREDSTAVLJENA PJESMA ZA EUROVIZIJU Zvijezde videa Koprivničanka Deniss Grgić i njezin ljubimac Pablo

PREDSTAVLJENA PJESMA ZA EUROVIZIJU Zvijezde videa Koprivničanka Deniss Grgić i njezin ljubimac Pablo

0
PREDSTAVLJENA PJESMA ZA EUROVIZIJU Zvijezde videa Koprivničanka Deniss Grgić i njezin ljubimac Pablo
Izvor: Deniss Grgić (Facebook).
Jacques Houdek predstavio je jučer pjesmu “My Friend” s kojom će predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjoj Euroviziji.

U videu sudjeluje i naša sugrađanka Deniss Grgić i njezin pas Pablo. Koprivničanka crta portret samog pjevača, dok njezin kućni ljubimac na kraju videa vješto ‘pozira’ s natpisom ‘#bemyfriend”.

Izvor: Deniss Grgić (Facebook).

Deniss je studentica grafičkog odsjeka Akademije likovnih umjetnosti u Zagrebu, a postala je i prepoznatljivo lice brojnih glazbenih spotova.

Izvor: Deniss Grgić (Facebook).

Podsjetimo, Jacques je izabrao i koprivnički obrt Kreativnu točku za osmišljavanje logotipa i kreiranje vizualnog identiteta za predstavljanje Republike Hrvatske na natjecanju za pjesmu Eurovizije u Ukrajini.

Vlasnik Kreativne točke je Marko Košutić, koprivničkoj javnosti najpoznatiji kao pjevač – kantautor. Nastupao je na brojnim koncertima i glazbenim manifestacijama u Koprivnici i šire, drugi je tenor muške klape i iza sebe ima više od deset godina iskustva, a potječe iz glazbene obitelji pa je “u tonovima i melodijama” od malih nogu.

Izvor: Marko Košutić (Facebook).

Poslovna suradnja s pjevačem odličan je prvi korak i ulaz u poslovni glazbeni svijet, istaknuo je Marko, dodavši kako je Jacques jedan od najboljih hrvatskih vokalnih izvođača i kako mu želi puno sreće na Eurosongu.

 

zatvori